Artigeardit

Artigeardit har længe været en integreret del af den danske hiphopscene, men har med sit seneste album ’Idiot’ etableret sig som et af de største og mest interessante navne i hele industrien. Nu er han er klar til at følge op på succesen, når han på fredag udgiver ’Den værste’, der perfekt sammenkoger hudløs ærgerlighed, et mangfoldigt lydbillede og et syngende omkvæd.

Med ’Den værste’ cementerer Ardit sig endnu engang, som én af de bedste lyrikere og formidlere herhjemme. Han understreger
 sin unikke styrke som historiefortæller, og med en god portion sindsro leverer han et yderst ærligt tekstunivers fyldt med selvironi og indlevelse. Det er catchy som ’Lov mig 1 ting’ og selvudstillende på en forfriskende tøjleløs facon. Artigeardit styrer mod toppen, og med ’Den værste’ viser han, hvorfor han formår både at streame, have radio-rotation og optræde for store publikummer over hele landet.

Artigeardit udtaler:
Den Værste leger med ”børnede” elementer i både lyrik og produktion, hvor Frederiksberg Børnekor har bidraget og givet sangen en anderledes nuance end, hvad jeg ellers har udgivet.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

28/11/20 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 225,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan