YoungGifted Urban Connection

YoungGifted er en Nordjysk gruppe som akkompagnere rap artister som spidskompetence. Drengene i bandet består af Kasper Bruhn Nielsen på synth, Lars Jelsbak på guitar og trommeslager og kapelmester Jens Michael Østergaard. Medlemmerne har tilsammen spillet med rappere som Jokeren, U$O, ArtigeArdit, Carmon, Marwan og mange flere. I showet ’Urban Connection’, samles nogle af de mest interessante artister fra den Nordjyske hiphop-scene i et møde med YoungGifted på Skråen. Her i blandt AnneLise, LasseLyd & Zjakalen + friends.

“AnneLise” rammer nordens Paris, og hun er ikke kommet for at spille uafgjort! Med sit skudsikre flow og tekstunivers giver hun et musikalsk cirkelspark når hun optræder! Aalborg-drengen

“LasseLyd” kigger forbi showet og deler ud af sin tilbagelænede vibe med lækre beats og lokale bars med en indlevelse der svær ikke at blive grebet af!

Zjakalen kan man efterhånden godt kalde en Aalborg rap darling! Flere og flere kender ham også som den kække tv-personlighed der aldrig går på kompromis, og dog glemmer Zjakalen aldrig, hvad der startede hans karriere - nemlig musikken, og den er hård og tung! Zjakalen har spillet mange koncerter, og derfor er fuldt live band noget, der giver ham mod på remixes og at spille nyt materiale.

PS. - Zjakalen har også lovet at medbringe et par ekstra nordjyske gæster!

Dato

Tid

17/04/20 kl. 22:30

Pris

Ståpladser 50,00 kr


Sted

Skråen lounge

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 22.00

Koncert: kl. 22.30

 

Billetter købes i indgangen fra kl. 22