Wrestling

Wrestling vender tilbage til Skråen! Traditionen tro indtager BODYSLAM! Aalborg den anden lørdag i januar. 80'erne og 90'ernes største underholdningsfænomen bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling endnu engang ryster Skråen i sin grundvold. Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og vær en del af den helt specielle wrestling-stemningen, der er ulig noget andet!

Skråen bliver Colosseum når de vanvittige wrestlere går i ringen og udfører overmenneskelige angreb i jagten på det gyldne mesterskabsbælte. Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner du aldrig har set mage!

Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogane hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere. Sidste år var der udsolgt i forsalg, så vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads!

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Siddepladser 165,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Showet starter: kl. 20.00