Wrestling

Wrestling vender tilbage til Skråen! Traditionen tro indtager BODYSLAM! Aalborg den anden lørdag i januar. 80'erne og 90'ernes største underholdningsfænomen bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling endnu engang ryster Skråen i sin grundvold. Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og vær en del af den helt specielle wrestling-stemningen, der er ulig noget andet!

Skråen bliver Colosseum når de vanvittige wrestlere går i ringen og udfører overmenneskelige angreb i jagten på det gyldne mesterskabsbælte. Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner du aldrig har set mage!

Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogane hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere. Sidste år var der udsolgt i forsalg, så vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads!

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

13/01/18 kl. 20:00

Pris

Siddepladser 165,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Showet starter: kl. 20.00