Wrestling

Der er en kolossal kollision i vente 12. januar, når live wrestling for fjerde år i træk sparker året godt og grundigt i gang på Skråen!

Om du er én af vores faste ”bodyslammers” i Aalborg eller det er første gang du oplever wrestlings adrenalinpumpende voldsteater, venter der et show med smæk for skillingen og 120 km/t. Og ikke mindst en stemning der skal opleves live!

Wrestling fås ikke mere intens på denne side af Altanten, når BODYSLAM! Pro Wrestling ruller ind i Aalborg og atter engang ryster Skråen i sin grundvold! Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og lev dig ind i wrestling-stemningen, der er ulig noget andet. Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner, du aldrig har set mage. Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogante trap-rappere, kæmpemæssige kraftkarle, Ramlösa-bællende svenskere og højtflyvende luchadores!

”Publikum går amok, som var det en landskamp i Parken” – BT 
”I aften lever drengedrømmen i bedste velgående … Train koger”

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Siddepladser 189,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Showet starter: kl. 20.00