Thomas Warberg

Et Storslået Menneske

Grundet COVID-19 flyttes begge show med Thomas Warberg den 11. Marts 2021 kl. 19.00 og 21.30 til den 16. September 2021 kl. 19

Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.

Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show ”Et storslået Menneske” 

 

Thomas Warberg er fra 4. februar 2021 klar med sit nye One-man show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

 

 “I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

 

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

 

“Et storslået menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14” og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 300,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: 18.00

Show: 19.00


Når du skal til koncert eller show på Skråen:


Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.


Husk din billet

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.


COVID-19

Koncerten er med siddepladser og man skal blive siddende.
Det er ikke tilladt at stå op eller danse under koncerten
Man må godt gå på toilet eller gå i baren og købe drikkevarer.

Det er ikke tilladt at synge med


Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder.


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.