Wafande

Familiekoncert

Support: JJ Paulo

Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. Wafande brød igennem med 2011's ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’. Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande. 

Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere.  

Vi har lagt koncerten om eftermiddagen så den yngre del af publikum, der måske har set Wafande i Voice Junior, også kan være med.

 

JJ Paulo

JJ Paulo er sanger og producer. Han er opvokset i Silkeborg og nu bosat i Aarhus. Selvom musikken har dansk oprindelse, kan de afrikanske inspirationer tydeligt høres. JJ Paulos musik kan man ikke undgå at danse til, og Paulos afrikanske rødder lader sig da heller ikke fornægte. Den varme, der strømmer fra de catchy grooves, er fyldt med generøsitet, når de afrikanske rytmer røres op med en ordentlig omgang rap. At være til et af JJ Paulos shows er som at få et stort kys af afrikansk kultur.

 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 155,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 14:00

Koncerten starter: kl. 15:00

Salsplan

Se salsplan