Turboweekend

TURBOWEEKEND STOPPER

Turboweekend spiller deres sidste koncerter i 2018, inden de går hver til sit og skriver på Facebook:

“Kære venner!
Vi har besluttet at den kommende forårs- og sommertour bliver vores sidste.

Vi har haft nogle fantastiske år sammen, og fået nogle af vores livs største oplevelser. Vi har mødt enormt mange søde mennesker, og er rørte og overvældede over I har taget så godt imod os hver gang. Det har betydet alt.

Vi mærker nu at bandet har spillet sin rolle. Derfor efterlader vi musikken hos jer og håber at I vil passe på den. For os er det er på tide at rykke videre, og vi glæder os hver især til nye horisonter og nye udfordringer.

Men først glæder vi os til at se flest muligt af jer en sidste gang. Det er på scenen, sammen med vores publikum, at vi har det allerbedst, og vi kommer til at lægge alle vores kræfter og al vores kærlighed i denne sidste tour.

Tak til hele Turbofamilien for 12 fantastiske år!

-Martin, Morten, Anders og Silas”

Den Københavnske gruppe, som siden 2006 har udgivet 4 studiealbums, 2 EP'er og et livealbum, samt givet mere end 500 koncerter i ind- og udland, har efter 12 år besluttet at stoppe samarbejdet for at hellige sig andre projekter.

Den allerede annoncerede forårstour, og udvalgte sommerfestivaler, vil således være gruppens farvel til publikum, og sidste chance for at opleve bandet live.

TURBOWEEKEND består af:
Vokal: Silas Bjerregaard Lassen
Bas: Morten Køie
Trommer: Martin Øhlers Petersen
Keyboards: Anders Stig Møller

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Turboweekend er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Turboweekend.
Kihla 02/06/20

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

ståpladser 215,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: 19:00

Musik: 20:00

 

Salsplan

Se salsplan