The Savage Rose

50 års jubilæumstour

Bemærk koncerten er flyttet fra den 16/11 til den 17/11. 

Har du købt billet til den 16/11 kan billetten benyttes til den 17/11, eller du kan få refunderet billetten.

The Savage Rose 50-års jubilæumstour

I 1967 samledes det purunge beatband The Savage Rose for første gang. Fem årtier er sidenhen fløjet forbi og The Savage Rose står så stærkt som aldrig før, noget bandet for alvor cementerede da de skød jubilæsumsåret i gang med tre udsolgte koncerter på Det Kongelige Teaters Gl. Scene - samme scene hvor "Dødens Triumf" med musik af netop The Savage Rose, blev opført 45 år tidligere. De tre januarkoncerter blev en triumf, som fik både publikum og anmeldere til at juble - og det var kun begyndelsen på jubilæumsåret.  

The Savage Rose, med Thomas Koppel og Annisette som bandets kerne, har været med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart. Det er ikke kun deres musik der har været med til at sætte dem på verdenskortet. Deres politiske og holdningsbaserede tilgang til de svage i samfundet og verden, gør dem ligeledes bemærkelsesværdige og aktuelle dengang som i dag.

Når et af Danmarks mest skelsættende og betydningsfulde rockbands fylder 50 år, kommer det ikke til at gå stille af sig. Til efteråret kan hele landet få lov til at feste med, når Annisette og The Savage Rose endnu en gang indtager landets spillesteder.

The Savage Rose består i dag af:

 Annisette Koppel: Vokal

Naja Rosa Koppel: Kor

Amina Carsce Nissen: Kor

Palle Hjorth: orgel, melotron, trækharmonika og synth

Rune Kjeldsen: guitar

Frank Hasselstrøm: trækbasun og klaver

Jacob Haubjerg: bas

Anders Holm: trommer

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med The Savage Rose er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til The Savage Rose.
Esben Kronborg 13/12/18

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 275,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19:00

Koncert: kl. 20:00

Salsplan

Se salsplan