The Sandmen

Live 2021

Koncerten med The Sandmen er flyttet fra den 27. Marts 2021 på Skråen til den 18. Juni 2021 kl. 20, Skråen.


Allerede købte billetter gælder til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. 

Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag, onsdag og fredag kl. 15 – 17

Billetter refunderes frem til den 1. April 2021


The Sandmen fortsætter rækken af udsolgte koncerter fra efteråret 2020 med en række nye koncerter i Februar og Marts 2021. Bandets kærlighed til live optræden har altid stået i et særligt vigtigt og inspirerende centrum. Både for udviklingen af ny musik, for det levende samspil og kammeratskabet, men særligt for at høste den energi publikum leverer tilbage mod scenen, som er en uvurderlig del af den benzin, bandet bruger i alt videre arbejde. 

Koncertrækken vil samtidig blive et godt og inspirerende input til skrivningen og indspilningen af de nye sange, som kommer til at udgøre det kommende nye album, der netop nu er i fuld gang. Fortællingen om The Sandmen som et sublimt live orkester fortsætter, og koncerterne er igen den gyldne mulighed for at leve musikken, for at elske fornyelsen og for at skrive videre på den historie som har sine oprindelige rødder netop på scenen. Publikum kan forvente at blive udsat for en solid blanding af nyt og gammelt leveret på The Sandmen’s hårde, høje og direkte måde.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 235,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00


Koncerten sælges som siddekoncert men kan ændres til ståkoncert.

Der er altid siddepladser bagerst i salen

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan