The Minds Of 99

Support: Jada

THE MINDS OF 99 - ARENA TOUR ’19 
Solkongerne annoncerer karrierens første Arena Tour.

En udsolgt SOLKONGEN TOUR med fire gange Store VEGA som afslutning i December 2018. Fem gaffa priser, to steppeulve og vinder af P3 guld i starten af 2019. Det selvproklamerede lorteband er ved at vokse sig store.

The Minds of 99 er kendt som et af landets allerbedste livebands. Det kunne et helt udsolgt Skovdalen, hvor de lige har spillet, skrive under på. The Minds Of 99 havde fra første nummer fat i publikum og de slap aldrig. Imponerende energi - fantastisk koncert. 

 

The Minds Of 99 cementerede allerede på deres sidste turné i slutningen af 2018 at de er et fantastisk liveband. Bandet formåede at rive publikum midt over til nogle af gruppens mest legendariske koncerter på udsolgte spillesteder landet over, heriblandt Skråen, Royal Stage. 

 

Nu vender de tilbage til Royal Stage, til endnu en medrivende, uforglemmelig og svedig koncert.

 

Jada

Pop/r&b/soul-sangeren, sangskriveren og produceren Jada debuterede i januar 2018 med singlen "Keep Cool", og siden da er det gået stærkt for hende. Hun udsendte i 2018 yderligere singlen "Sure" og spillede på festivaler som Spot og Roskilde.

I starten af 2019 vandt Jada P3-Talent-prisen ved P3 Guld, og sidenhen har hun modtaget to Steppeulve ved musikkritikernes prisuddeling for Årets Sang ("Keep Cool") og Årets Håb samt Årets Talent ved sangskriverprisen Carl Prisen.

I 2019 har hun givet flere udsolgte koncerter og udsendt yderligere to singler og det meget roste debutalbum I Cry a Lot fulgt af flere festivaloptrædener, DR3-dokumentarserien "Jada – lillebitte, kæmpestor" og senest endnu en pris, netop for sine liveoptrædener, nemlig den nyindstiftede pris "Årets nye livenavn" ved Danish Music Awards, hvor hun også optrådte.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 325,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Salsplan

Se salsplan