Ane Høgsberg - flyttes til 6-11-21

Feministisk Selskab

Grundet den fortsatte nedlukning flyttes showet med Ane Høgsberg den 30. april 2021 til den 6. november 2021 kl. 20.00

Allerede købte billetter gælder til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten.

Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag, onsdag og fredag kl. 15 – 17

Billetter refunderes frem til den 6. maj 2021

En hilsen fra Ane Høgsberg:
”Jeg ved godt, at det er sindssygt træls, men jeg håber virkelig at du vil beholde din billetter, og hold godt fast på dem.. ikke sådan fysisk, der kommer ikke nogen og hapser dem fra dig. Men ja, gem dem til efteråret sådan at vi på dét tidspunkt forhåbentligt kan have nogle mega fede aftener sammen. Vi ses! Kh Ane”
Ane Høgsberg er klar med nyt foredrag; Feministisk Selskab.

Efter DR2 succesen ”Alle hader Feminister” følger Ane Høgsberg nu op med sit nærværende og aktuelle foredrag ”Feministisk Selskab” - og du kan opleve hende i foråret 2021, når hun drager ud i det ganske danske land.

Hvad vil det egentlig sige at være feminist, hvad betyder feminisme, og er det ikke bare en flok sure gamle damer? Det er alle spørgsmål, som Ane vil tage under lup, dissekere og forsøge at finde svar på. I sit foredrag Feministisk Selskab giver Ane dig kolde facts, og skarpe historiske forklaringer på hvordan det står til med ligestillingen herhjemme.

Ane dykker ned i et aktuelt feministisk tema, og i en samtalerække med forskellige inspirerende og stærke kvinder, vil hun forsøge at afdække flere kroge af den danske ligestilling, nedbryde tabuer og belyse de problemstillinger, der er ved ligestillingen, eller mangel på samme.
Det kommer til at handle om alt fra økonomi, kunst, moderskab, politik og meget mere – selvfølgelig krydret med en god portion humor.

Glæd dig til at opleve Ane Høgsberg i foråret 2021, når hun tager fat hvor hun slap med tv-succesen fra DR2.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

30/04/21 kl. 20:00

06/11/21 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes kl. 19.00

Show kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan