Specialklassen

Specialklassen vender tilbage til Skråen i Ålborg d.6. december.

Sidste gang Specialklassen var forbi Skråen med deres live impro comedy show, var der ikke et øje tørt. Nu vender de tilbage i håbet om at folk har spredt ordet, og har lyst til at tage deres venner og familie ind til en hylende sjov og uforglemmelig aften. Sidst var vi mange – nu skal vi være endnu flere.

De tre komikere fra Specialklassen, Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre, og Kasper Gattrup går med deres pianist fuldstændigt uforberedte på scenen, og leverer live impro comedy når det er bedst.

I kender dem måske fra Zulu Comedy Galla sammen med Jonatan Spang, deres eget prisvindende tv-show ”Hotel Zimmerfrei” på DR2, deres gæsteoptrædener i Dybvaaaaad, musikpædagoger i Grand Danois på TV2, som fast indslag på DR’s Formiddag på 4’eren i din radio i efteråret 2015, eller også var du måske en af dem der oplevede Specialklassen sidst de besøgte Skråen, eller et andet sted i landet? Uanset hvad, så vil Specialklassen elske at I kom, og var med til at gøre aftenen endnu sjovere, for uanset om I skriver forslag og idéer på deres Facebook side, råber ting op på scenen nede fra salen, eller skriver det på en seddel i foyeren, så bruger Specialklassen jeres bud på aftenen som inspiration til en uforglemmelig aften. 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

06/12/17 kl. 20:00

Pris

Siddepladser 145,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Showet starter: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan