Søren Huss

Support: Søren Manscher

SØREN HUSS ANNONCERER LANDSDÆKKENDE EFTERÅRSTOUR I 2019

På ryggen af et utal udsolgte kirkekoncerter i 2018, annoncerer Søren Huss nu en omfattende efterårsturne i 2019 hvor han besøger 18 spillesteder over hele landet.

Søren Huss udgav senest sit 3. studiealbum ”Midtlivsvisen” i november  2017, som han selv beskrev som en plade til voksne mennesker. En søndagsplade. En plade til dagen derpå. Dagen efter ungdommen. Albummet har langsomt men sikkert udviklede sig til et triumftog for den gode Hr Huss. Albummet er gået guld og har solgt over 10.000 eksemplarer og fik bl.a en steppeulv for årets album. De sidste par måneder har Søren Huss været i skrivemode og foråret skal derfor bruges til at indspille nyt materiale. Om det bliver til album, Ep eller singler ved ingen, men ny musik skal der i hvert fald indspilles og det skal blive spændende at se, hvad det bliver til. 

I de seneste år har den tidligere Saybia frontfigur spillet for udsolgte kirker over overalt i landet. Nu er Søren Huss endelig klar til at indtage landets spillesteder. Søren fortæller selv :

Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!

Søren Manscher

Søren Manscher er et relativt ubeskrevet blad på den danske musikscene, men den 29-årige sanger og sangskriver er en erfaren musiker, som har været aktiv i flere indiebands, hvor han fortrinsvis har skrevet og sunget sange på engelsk. Med sin aktuelle single ‘Lagener’ springer han ud som poetisk og skarpsindig historiefortæller i eget navn. Men i modsætning til tidligere bliver sangene denne gang skrevet og sunget på modersmålet:

“Jeg har skrevet på dansk i mange år, men havde ikke sådan rigtig fået hul ind til hvad mit sprog egentlig var. Imens jeg studerede på konservatoriet i Aarhus, fik jeg en trang til at skrive meget mere hverdagsnært, sådan helt konkret om hvad sker er i hverdagen. For eksempel om mærkelige fester, pinlige kommentarer, kærestesnakke - sådan nogle ting, som folk virkelig kan forholde sig til. Det blev lige pludselig interessant for mig. Jeg tror, det kom af, at jeg boede sammen med nogle venner, som var vilde med Skammens Vogn, hvor Nikolaj Zeuten er virkelig god til at beskrive de der ting. Her skete der et eller andet med mig, så jeg tænkte, “Nå det behøver ikke at være så alvorligt eller trist, hvis jeg vil røre folk. Det kan også godt være underfundigt og sjovt” - fortæller Søren Manscher.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Skråen by night

Efter koncerten med Søren Huss er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Søren Huss.
Sili 04/08/20

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 350,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan