Songwriters Circle

Sigurvin Sigurdsson, Jens Jepsen, Daniel Bæk, Jonas Ringtved

Fire Aalborgensiske sangere og sangskrivere inviterer publikum inden for i cirklen. Under fællesnævneren americana, folk/roots og country spiller de deres egne og hinandens sange sammen i Aalborgs Songwriter Circle. Det er første gang nogensinde at disse 4 sangskrivere går hinanden stævne, og fortolker hvert deres vidt forskellige sange og udtryk. Alle aftenens solister er tidligere deltagere ved Skråens Band Battle;

Den Islandsk fødte Sigurvin Sigurdsson spiller på uhøflig charmerende vis sine folk og country sange. Hans sange om rodløshed, misbrug og kærlighed bygger videre på en folk/country tradition kendt fra en kunstner som Townes Van Zandt. En undergrundstroubadour som efterhånden er blevet en af byens ypperste sangskriver.

Trods sine blot 26 år har Jens Jepsen beriget sig erfaring gennem de sidste 10 år på de skrå brædder - alt fra brune værtshuse, spillesteder og festivaller rundt om i både ind - og udland. Sangene fortæller om længslen efter både det lyse og mørke i tilværelsen, og de kredser om en velkendt americana-sound, dog med en vildskab og ærlighed som er samlet op gennem et årti i rampelysets brogede skær.

Sanger og sangskriver Daniel Bæk er til dagligt er forsanger i Americana bandet Color, The Blind. Daniel er opvokset på en gård i Salling og den nye dreng i klassen i Aalborg. Netop det landlige og simple islæt præger de oprigtige sange fra den jyske prærie. Sangene er alle et produkt af den fede, jyske lerjord, men slet skjult findes også en iboende længsel efter noget andet; noget større – efter de store highways, græsstepper og sneklædte bjerge.

Jonas Ringtved er født og opvokset i Aalborg. Han har de sidste fem år gjort sig bemærket i den Aalborgensiske undergrund. Bl.a. som en del af garage bluesrock duoen Salvia, der siden 2016 har været garant for intense riffs og hæsblæsende koncert oplevelser. Som solo artist er Jonas et relativt ubeskrevet blad. Hans dragende og tunge bariton vokal leder tankerne hen på en folk’et version af amerikanerne Blaze Foley eller den nyere Paul Cauthen.

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 125,00 kr


Sted

Skråen lounge

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Salsplan

Se salsplan