Signe Svendsen

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene. 

Hendes tekster rammer publikum i hjertet og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum.

Lige nu er hun i gang med at indspille sit fjerde studiealbum og det er bl.a. sange herfra, hun tager med ud på sin bandturné i april 2019. 

”Det giver altid utrolig meget mening at tage nye sange med ud live – også før de er udgivet. Det er her, du virkelig kan mærke om sangene kan noget og hvor de evt. kan gøres bedre”, siger hun. 

Hendes band tæller habile musikere som: Jesper Elnegaard (Søren Huss, Aura), Troels Skjærbæk (Poul Krebs, Michael Falch, MLTR, Baal). Disse mennesker er musikere ind til benet, med en utrolig evne til at give sangene det helt særlige præg, der får dem til at lette. 

”De senere år har jeg turneret en del SOLO – helt alene på scenen – så jeg glæder mig til, sammen drengene, at sætte strøm til sangene og give folk en intens musikoplevelse” siger hun.

Singlen ”Det Forlyder”, som Signe sendte på gaden allerede i efteråret, er en sand fortælling om et knust hjerte, nogle gemte breve og en familiehemmelighed, gemt i 70 år i en undertøjsskuffe. Denne og mange andre historier, får publikum med hjem fra koncerten.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er pådansk og er både inderlige, personlige og kommenterende påverden omkring os. 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan