Shu-Bi-Dua Musical Koncert

Ta’ kiksene i lommen når vi spiller op til dans med alle de kendte Shu-Bi-Dua sange fra Fredericia Teaters anmelderroste og publikumselskede forestilling! Med 6 af de originale medvirkende og orkestret fra Fredericia Teaters anmelderroste og publikumselskede forestilling kan du nu høre eller genhøre sangene fra musicalen i koncertudgaven ”Shu-Bi-Dua – Musical koncert.”
 
Mød Cecilie Greiber Alring, Kristine Yde, Emil Birk Hartmann blandt andre af de originale medvirkende samt kapelmester Thomas Møller og hans rockede orkester, når de tager os med til 70’erne og 80'erne med alle de kendte hits fra en svunden tid,  tilsat et tvist af 2017. I et festligt genhør med alle de fantastiske numre, garanterer vi en koncert fyldt med tempo, sang og dans - med rig lejlighed til både at synge med på de populære sange og blive lidt varm om hjertet. Kom med til Fed Rock på Alpetoppen, med Rom & Cola på Costa Kalundborg, og Minus til Plus i Danmark med Midsommersangen - for DET er Stærk Tobak!
 
Shu-Bi-Dua har, som Danmarks bedst sælgende band nogensinde, domineret den danske musikscene gennem mange årtier med deres folkelige, finurlige og farverige popsange, hvilke den dag i dag udgør en uundværlig del af den danske kulturarv. Med 18 studiealbums, blandt meget andet, har Shu-Bi-Dua haft massiv indflydelse, og bandet har ikke mindst en særlig plads i danskernes hjerter pga. deres utallige hits og klassikere. Derfor tog Fredericia Teater også publikum med storm, da ”Shu-Bi-Dua – The Musical” havde premiere tilbage i 2015. 

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

siddepladser 325,00 kr

ståpladser 225,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncert: kl. 20.00

Koncerten er med siddepladser forrest og ståpladser bagved

Salsplan

Se salsplan