Den Grå Side - Live Podcast On Tour

Søren Rasted og gæster

Den Grå Side tager på Danmarks største podcast-turné nogensinde

Det bliver større end nogensinde, når Søren Rasted og hans kendte venner fra podcasten Den Grå Side tager ud på sin 3. vintertour og fra nytår besøger nogle af de største danske scener landet over. Publikum inviteres med til en lummer aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og ”DetFrække Panel” - bestående af personer fra standup-, musik- og tv-scenen - læser højt, analyserer og minutiøst gennemgår de erotiske noveller.

Det lyder virkelig dumt - og det kan vi love dig for, at det blir, men det er til gengæld også noget af det sjoveste at se live. Historierne er som regel lige til stregen - og egentlig også lidt over - så af respekt for de medvirkende, er det en eksklusiv oplevelse at se Den Grå Side live. Søren tilføjer;

Jeg besluttede mig for ikke at sende live shows ud som podcast - for hvad der sker på Den Grå Livescene, blir på Den Grå LivesceneFans af Den Grå Side elsker at se showet live – måske fordi hele konceptet er så dumt, plat og lummert? Eller måske fordi, det aldrig bliver kedeligt at se, når vi altid tropper op med nye hold af fantastiske oplæsere og ’nye’ historier fra de gamle Ugens Rapport-blade.

Showet er i vanlig stil delt op i to afdelinger, hvor Søren byder velkommen og der synges Den Grå Side fællessang. Herefter præsenteres de fire gæster, der læser op og kommenterer aftenens udvalgte historier. Efter pausen bliver det endnu mere festligt, når den hemmelige special guest træder ind på scenen, som oftest er en legendarisk person enten fra lokalområdet, eller en som har en særlig tilknytning til stedet.

Den Grå Side live er ganske enkelt det perfekte show som start på verdens bedste aften!

Husk: Porno skal ses med ørene

Tidligere gæster til Den Grå Side live-shows tæller blandt andre:

Martin Brygmann, Kim Bildsøe Lassen, L.O.C., Simon Jul, Mick Øgendahl, Allan Olsen, Lars Hjortshøj, Mikael Bertelsen, Jacob Haugaard, Tobias Dybvad, Bent Fabricius Bjerre, Torben Chris, Jonatan Spang, Niels Hausgaard, Anders Breinholt, Signe Lindkvist, Mads Steffensen, Rasmus Bjerg, Peter Mygind og Kurt Thyboe.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Den Grå Side - Live Podcast On Tour er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Den Grå Side - Live Podcast On Tour.
Solvej 25/09/20

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 280,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Show: kl. 20.00

 

Showet er ikke egnet for unge under 15 år

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan