Saveus

Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt, SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, 'Levitate Me', har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.

Nu er han klar med en ny single - det yderst dansable nummer  “Time Can Heal a Man”. Det er 3. gang han besøger Skråen, og Martin Hedegaard leverer noget helt specielt live. Der kommer flere og flere publikummer til, og det ser ud til at Saveus er på vej mod den første udsolgte koncert på Skråen.

Takykardia

Trip-soul-gruppen Takykardia udgav I februar ’18 deres selv-betitlede debut-EP, som er blevet rost til skyerne af danske og internationale blogs som EARMILK, Noisey, Kaltblut Magazine, Dummy, HighClouds og Crack in the Road, som kalder EP’en: “A uniquely ambitious and massively exciting first step.

 

2 af sangene fra EP’en er at finde i Isabella Eklöfs hypede arthouse-film “HOLIDAY” der havde verdenspremiere på SUNDANCE FILM FESTIVAL ’18.

 

Med vidt forskellige baggrunde i klassisk musik, art-punk, jazz og performance-kunst mødtes Takykardia med fælles inspiration fra naturprogrammer og trip-hop samt en hengivenhed for fængslende æstetik.

 

Takykardia, der har hentet deres navn fra det finske ord for “for hurtig hjerterytme”, præsenterer et genre-brydende og legesygt univers med Luna Matz’s forførende vokal i front.

Jongpadawan

JONGPADAWAN har gennem flere år været navnet på Mads Berings musikalske output. Siden udgivelsen af debut-EP’en “Far Away” har hans musik udforsket grænsefeltet mellem organiske og digitale lydbilleder med udgangspunkt i elektronisk klubmusik, hiphop og ambient.

Som resultatet af inspiration fra mange genrer og stilarter, sender JONGPADAWAN’s lyd anerkendende nik til fortiden. Samtidig skubber han konstant grænserne for, hvordan forskellige og til tider modstridende udtryk kan sammenflettes og fungere side om side.

 

 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Skråen by night

Efter koncerten med Saveus er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Saveus.
Tunnelvision 26/05/18

Dato

Tid

01/12/18 kl. 20:00 Ekstra

Pris

Ståpladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan