Saveus

support: Elias Boussnina

Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt, SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, 'Levitate Me', har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.

 

I foråret 2018 udgav Elias Boussnina debutsinglen "05.30", og med ét fik det unge stjerneskud markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer på den danske musikscene. På få måneder havde Elias mere end en halv million afspilninger på Spotify, og en koncert på årets Spot Festival sammen med kollegaen Louis Samson.

 

Med sin synth-baseret produktioner og længselfulde vokal, skriver Elias melankolsk popmusik om alt fra hverdagens trivialiteter til livets store spørgsmål, som man hører på andensinglen "Lost Ones", der ifølge Elias: "beskriver følelsen af at vokse fra hinanden – om det er en kæreste, ven eller noget helt tredje. For mig personligt drejer det sig om en tæt ven, som jeg havde mistet kontakten til". 

 

I september udgav Elias sin tredje single "Candy", som samtidig forløber en debut EP og en række liveshows, som afsløres senere på året.

 

Nu er han klar med en ny single - det yderst dansable nummer  “Time Can Heal a Man”. Det er 3. gang han besøger Skråen, og Martin Hedegaard leverer noget helt specielt live. Der kommer flere og flere publikummer til, og det ser ud til at Saveus er på vej mod den første udsolgte koncert på Skråen.

 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Skråen by night

Efter koncerten med Saveus er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Saveus.
Mørk 06/06/20

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan