Rikke Thomsen

I april 2019 bragede Rikke Thomsen gennem lydmuren på sin egen stille facon. 

Alene med sin guitar, sang hun om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve... på klingende sønderjysk. Singlen Åltins Koldt i København, gik viralt på samtlige danske medier, stærkt efterfulgt af EP’en Omve’n Hjemve-6 sange, der ramte Sønderjylland direkte i hjertekulen og hurtigt spredte sig ud i årerne til det ganske danske land.

 

Rikkes fortællinger omhandler det nære, det kære og den tunge kuffert, hun har taget med sig, fra sin lille flække i Sønderjylland. Sangene er skrevet med kærlighed, skrøbelighed og som en stille opsang og cadeau til dem og det, hun kommer fra. Guitarspillet er stærkt og gennemtænkt og indkapsler sangene på særlig fornem vis i et, på een og samme gang, moderne og traditionelt singer/songwriter univers. 

Efter udgivelsen af Omve’n Hjemve, modtog 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt - tilmed som den yngste modtager nogensinde. 

Rikke Thomsen har spillet utallige gange på Skråen og selvfølgelig skal hun være een af dem der er med til at "genåbne" Skråen.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 125,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00