Rasmus Walter

Support: Ultramarin

RASMUS WALTER ER TILBAGE MED NY TOUR OG NYT ALBUM

Rasmus Walter, som står bag de sidste års store hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag”, er ude med 1. singlen ”Løber” fra det nye album.

2. single udgives i september, og det nye album, der har fået titlen ‘’Himmelflugt’’, udkommer til november 2016. Rasmus har turneret flittigt de sidste par år, og til stor succes. Der har været bragende udsolgt flere måneder før start. Rasmus Walter har sommeren 2016 holdt igen med festivaler, men optrådte dog på sommerens Grønne Koncerter i de 8 udvalgte byer.

Rasmus ser meget frem til at komme på landevejen med bandet, og udtaler omkring album og tour: ‘’Jeg glæder mig til at komme rundt i landet igen, og den her gang med den længste indendørs tour vi har været på. Det bliver fedt at få de nye numre med på scenen og få dem blandet sammen med alt det gamle. Håber festen fortsætter hvor den slap i efteråret ’15, vi skal nok gøre vores til det.’’

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Rasmus Walter er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Rasmus Walter.
Sundays 22/10/20

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 265,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00