Rasmus Brohave

Internetstjerne?

En af danmarks mest populære internetfænomener er klar med et helt nyt live-show, hvor han deler ud af sit liv som YouTuber. Showet giver et unikt indblik i Rasmus egen bemærkelsesværdige rejse f ra helt almindelig multiallergisk knægt fra Svendborg til ombejlet internet stjerne med fans i hele landet. Han vil fortælle om alle de sjoveste oplevelse såvel som de mindre sjove og vise ting fra sin fortid, som man ikke kan finde på internettet længere. 

Publikum kan også glæde sig til at høre
 Rasmus dele ud af sine interneterfaringer og fortælle nogle af hemmelighederne bag en succesfuld karriere som influencer. 

Men Internetstjerne? er også et show, hvor man kommer bagom facaden og hvor Rasmus selv sætter spørgsmålstegn ved, hvor meget internetstjerne han egentlig er og har lyst til at være. Men først og fremmest, så er der lagt op til et gedigent underholdningsshow. Så tag dine forældre, din datter, søn, bedsteforældre, bedste venner eller hvem du ellers har kær i hånden og tilbring en sjov og måske også lærerig aften i selskab med en helt analog Rasmus Brohave og hele hans internet univers.

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 215,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.00

Show: kl. 19.00

Salsplan

Se salsplan