Queen Machine

mulighed for julefrokostbuffet

QUEEN MACHINE – LIVE 2018

… exceptionelt godt !

/ dr.dk

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet - med stor kærlighed og respekt for originalen.

 Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

“…de her gør det exceptionelt godt” kunne man i januar 2017 læse på dr.dk under overskriften “Her er 3 bands der (næsten) slår originalerne”

Queen Machine takker for omtalen og lover at gøre deres absolut bedste for at leve op til den flotte ros. 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Queen Machine er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Queen Machine.
Flashback 80's 18/01/19

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

inkl. julefrokostbuffet 470,00 kr

ståpladser 270,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbnes til julefrokost (i Skråen): kl. 18:00

Dørene åbnes til Royal Stage: 19:00

Musik: 20:00

Salsplan

Se salsplan