Pokey LaFarge

Den karismatiske Pokey LaFarge fra Illinois, forener fortidens country med ragtime, western swing og Vaudeville!

 

“Manden, der synger disse sange, er ikke nøjagtigt den samme mand, der skrev dem,” siger POKEY LAFARGE om sit seneste album Rock Bottom Rhapsody, hans ottende studieudgivelse. “Dette album handler om historien om hvem jeg plejede at være.”

 

Lige siden hans første plade, 2006’s selvudgivne Marmalade, har LaFarge været vanskelig at fastgøre i nogen genrebestemt kasse. Selvom han blev opdraget på en sund diæt af blues, bluegrass, ragtime, western swing og oldtime – og selvom han konsekvent har haft en forkærlighed til herretøj før 1950’erne – er manden fra Illinois på ingen måde en nostalgisk museumsgenstand. Tidløshed og raffineret god smag er LaFarges varemærke, og hans indflydelse er lige så flerfarvet og vidtrækkende som de rytmer der bøjer hans stærkt poetiske sange – rytmer, der er gennemsyret af jazzens essens.

 

La farge har været vidt omkring i sin karriere. Jack White anerkendte ham som ligesindet og bad ham om at synge og spille mandolin på Whites 2012-album Blunderbuss. LaFarge har spillet store scener som Ryman Auditorium, Red Rocks og Bonnaroo, men han føler sig lige så meget hjemme på ethvert lille teater, natklub eller værtshus hvor der er plads til at fyrre den af.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

27/04/22 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan