Platt-Form

En Smule i overkanten

Vi må beklageligvis meddele, at den planlagte forestilling med PLATT-FORM onsdag d. 16. Maj på Skråen flyttes, grundet personlige årsager. Vi flytter showet til senere på året til d. 7. November 2018

Købte billetter kan anvendes til den nye dato eller refunderes hvor de er købt – senest d. 1/2 Vi beklager bøvlet!
 
 
 
EN SMULE I OVERKANTEN - DEN REUMERTNOMINEREDE SATIRETRIO PLATT-FORM ER AKTUELLER MED NYT SHOW Publikum skreg af grin og anmelderne kastede stjerner efter PLATT-FORMs første forestillinger, Har du set min nissehue, mor? og Et form for show.

Nu er er de Reumert-nominerede satiremestre endelig tilbage med et nyt,
bragende musikalsk og hylende morsomt show. Må en hvid heteroseksuel mand overhovedet mene noget? Er bloggere virkelig klogere end professorer?
Vil Jesus kunne lide jødekager?
 
I PLATT-FORMs nye show, En smule i overkanten udleverer Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby endnu en gang danskerne, og ikke mindst hinanden, med bidende satire, vanvittige kostumer og masser af velklingende ørehængere. 
 
Tiden siden sidste show har PLATT-FORM blandt andet brugt på at underholde P1s satirehungrende lyttere, men nu er det tid til at komme ud foran et livepublikum igen: "Vi har levet et trygt liv bag mikrofonerne i radioen, så det er spændende og lidt nervepirrende igen at skulle stå ansigt til ansigt med vores publikum. Især fordi det jo er vores helt egne tekster og sange, vi optræder med. Men vi satser på at få publikum til at grine lige så meget som sidste gang", siger Mille, Laus og Jakob.  
 
Ligesom de to første shows, har de tre skuespillere også selv skrevet og produceret En smule i overkanten. De udgiver løbende sange på Facebook, som kommer til at indgå i En smule i overkanten.

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 215,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Show: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan