Niels Roos

Manden de kaldte Niarn 2

Det bliver både humoristisk, hyggeligt og musikalsk, når Niels ”Niarn” Roos næste år igen besøger Skråen med underholdningsshowet: Manden de kaldte Niarn 2. 

Der vil være tv-optagelse ved showet

Et show der vil være fuld af musik og masser af sjove anekdoter og røverhistorier fra tiden som Danmarks største rapstjerne - men som også viser bagsiden af medaljen af et vanvittigt liv, når han hudløst ærligt tager publikum med på en tur ud i et massivt alkohol- og stofmisbrug og endda helt derud, hvor Niels så døden i øjnene.
Niels ”Niarn” Roos følger dermed op på succesen fra i vinter, når han på ny vil berette om livet som Niarn - for der er nemlig stadig masser af historier at fortælle og musikalske indslag at spille for alle dem, der vil med på endnu en rutschebanetur ud i et særpræget liv - fuld af fascinerende fortællinger, leveret som kun han kan det.
For Niels lægger bestemt ikke fingre imellem, når han hudløst ærligt og med et glimt i øjet fortæller om sin flamboyante fortid og lader nostalgien få frit løb. Historierne blandes med masser af musikalske flashbacks til Niarns storhedstid, når han igen spiller akustiske versioner fra bagkataloget og krydrer den musikalske potpourri med helt nye numre.
Hvis du kunne lide Manden de kaldte Niarn, så vil uden tvivl elske det nye show med den særligt opfindsomme titel: Manden de kaldte Niarn 2.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

30/03/21 kl. 20:00

Pris

Unm. siddepladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: 19.00

Show: kl. 20.00

Når du skal til koncert eller show på Skråen:


Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.


Husk din billet

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder.


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan