Niels Roos - ekstra koncert

Manden de kaldte Niarn

Ekstra konceret den 27. august i Spejlteltet

 

Niels ”Niarn” Roos præsenterer nyt underholdningsshow: Manden de kaldte Niarn

I vinteren 2019 tager Niels Roos (Niarn) på turné med sit nye underholdningsshow Manden de kaldte Niarn. Det nye show kombinerer et nyt format for Niarn med både musik og historiefortællinger fra hans liv som musiker og misbruger.

Du kender Niels Roos som den aalborgensiske rapper Niarn, der står bag hits som "Dobbelt A" og "Antihelt". For fem år siden droppede Niels karrieren som Niarn, efter han

var døden nær af sit massive alkohol- og stofmisbrug.

Niels har dog kun lagt Niarn, og ikke musikken, på hylden, og er nu tilbage med et underholdningsshow, der kombinerer musik og historiefortælling.

Udover indlevelsesrige og humoristiske historier indeholder showet også både nye, såvel som ældre musiknumre krydret med anekdoter om Niels´ tid på toppen af hitlisterne og forrest i baren.

Med sig på scenen har Niels de to musikere og brødre Eirikur og Heini Corfitz, der tidligere var en del af det dansk/færøske punkband ”The Dreams”, som Niarn ved flere lejligheder har arbejdet sammen med.

Hvis du er Niarn-fan, var det for 10 år siden, eller bare er glad for musik og gode historier fra et indholdsrigt - og til tider vanvittigt - liv som rap-stjerne, så er dette showet, du helt sikkert ikke vil gå glip af.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unm. siddepladser 145,00 kr


Sted

spejltelt

Tidsplan

Dørene åbnes kl. 19.00

Show: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan