New Era Tour

Michael Williams, B Wood$ & Shambs

Lillebittebock har desværre måtte aflyse i aften, men B Wood$ er fundet som erstatning.

 

Vi er endelig klar med en ny udgave af THE NEW ERA TOUR; historisk set vores landsdækkende turné, som helliger sig aktuelle upcoming artister.

Denne gang står den på urban / hiphop med nøje udvalgte artister, der bringer noget nyt til bordet og lige nu er med til at tegne den kommende lyd herhjemme. 

SHAMBSstartede med at lave musik i 2018. formålet med musikken har aldrig været at lave den til eller for streamingtjenesterne, derimod er musikken lavet 100% på Shambspræmisser og er til for at skabe en brutal energiudladning på live scenen fra start til slut, en tidslomme, en virkelighedsflugt, alt det, live musik i virkeligheden handler om. Med sin ramme på 1.95, imprægnere Shambssig ind i hukommelsen på dig og sørger for han bliver derfor evigt

Michael Williamser en ung dansk rapper med rødder i UK. Han er inspireret af den amerikanske trap scene og artister som Lil Uzi Vert, Migos og Travis Scott. Michael Williams er en entertainer i særklasse og han leverer et selvsikkert show, når han går på scenen. Målet er klart: at få publikum hypet helt op 

 

B WOOD$
20 år gammel, født og opvokset i Slagelse med det borgerlige navn Justin Polat, har han lavet bølger med kollektivet Traprig, og med en enkelt EP ude i eget navn, har han spillet Distortion, Roskilde Festival og opvarmer for amerikanske Shoreline Mafia på Loppen i oktober, der ligesom ham repræsentere en ny, mere upbeat west coast version af den tidstypiske trap-lyd. 

De er opfindsomme og nyskabende på hver deres måde.

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 50,00 kr


Sted

Skråen lounge

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 22.00

Koncert: kl. 22.30

 

Billetter købes i indgangen fra kl. 22.00