Morten Wichmann

Gangsta

GANGSTA: Morten Wichmann vender tilbage med nyt stand-up show

Komiker Morten Wichmann er tilbage med sit nye one-man show ’GANGSTA’, som han tager på turné med i januar 2020 – et show om stoffer og damer, og andre ting en bleg og kikset komiker som Wichmann ikke har forstand på.

Morten Wichmann er en skarp live komiker. Det beviste han med sit første one-man show ’Morten Wichmann Gør Sin Ting’ fra 2015, der spillede for udsolgte sale landet over. Dengang handlede showet om at føle sig som en
 gangsterrapper, når man i virkeligheden er en bleg og kikset dansk komiker. I det nye år vender han tilbage i samme stil, når han drager på turné med showet ’GANGSTA’. 

Siden sin debut som komiker i 2007 har Morten Wichmann etableret sig som en af de mest indflydelsesrige komikere på den danske comedyscene. Hans første stand-up optræden resulterede i en andenplads ved DM i stand-up, og han fik for alvor opmærksomhed blandt de danske comedyfans efter sin deltagelse i ’Comedy Fight Club: Sæson 4 – Det Nye Kuld’. 

Hans populære podcast ’Fup i Farvandet’ med komikerkollegaen Mikkel Malmberg blev nomineret til en ZULU Award i 2017, og han har sideløbende været en særdeles populær jokeforfatter til store satiriske Tv-shows som ’Dybvaaaaad!’ og Jonatan Spangs ’Tæt på Sandheden’. Wichmann selv har efterhånden også en del skærmtid på CV’et, hvor han blandt andet har medvirket i ’Nørgaards Netfix’ og ’Stand-up uden grænser’. 

Nu er Wichmann igen parat til at angribe live-disciplinen. Han har senest delt turen rundt på de danske landeveje med kollegaerne Martin Nørgaard, Torben Chris og Michael Schøt med satireshowet ’Rage Against The Mainstream’. I 2020 tager han turen rundt alene, når han drager på turné med sit nye one-man show ’GANGSTA’ i hele landet.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

22/01/20 kl. 19:00

Pris

Unum. siddepladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.00

Show: kl. 19.00

Salsplan

Se salsplan