Moi Caprice

Teenagers er titlen på den anden single fra moi Caprices kommende album, der forventes udgivet i foråret 2020. Det bliver bandets femte album og det første studiealbum siden We Had Faces Then fra 2008. 

Teenagers er skrevet et par år efter første forsøg på at lave et nyt album stagnerede og linjen “I can’t bring myself to believe that it’s over” var allerede med i tidlige udgaver, hvor teksten hurtigt kom til at tematisere selve bandtilværelsen, eller rettere hvor hårdt det er at opleve at se sit teenageband disintegrere. 

Teenagers er dermed et at de ældste numre på det kommende album, og har levet en lidt hjemløs tilværelse indtil bandet igen fandt sammen, hvor det med dets umiskendelige moi Caprice-lyd var et af første bandet kastede sig over. Dette gav god mening, da den netop skulle beskrive følelsen af ikke at kunne acceptere, at bandet var et overstået kapitel. Musikalsk er Teenagers også et af de numre på det kommende album, der mest tydeligt refererer til det gamle moi Caprice, og i produktionen har bandet da også leget med små citater fra tidligere sange. 

moi Caprice var blandt den danske rockscenes mest toneangivende og anmelderroste bands i 00’erne. Bandets fire album kastede en række radiohits af sig, heriblandt tre Ugens Uundgåelige på P3, samt en række førstepladser på det hedengangne Elektriske Barometer. De turnerede i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival. De var flere gange nomineret til Danish Music 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

02/04/20 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan