Michael Falch + Lis Sørensen

Lokal opvarmning: Angående Mig

Vi inviterer til dobbeltkoncert med to sangskrivere og sangere der begge er en stor del af vores musikalske opvækst, og som begge stadig er yderst populære og aktuelle.  

Michael Falch Band
Michael Falch så meget i vælten, som har ikke har været det siden sin vilde ungdom.  

2017 var et aktivt år med deltagelse i den seneste udgave af Toppen af Poppen og de anmelderroste ungdomserindringer, ’Til grænsen’ samt det vellykkede samarbejde med Poul Krebs i KrebsFalch. 

Nu retter MICHAEL FALCH & DÉT BAND så blikket mod en elektrisk sommer 2018 – for Falch bliver det intet mindre end hans mest omfattende festivalsommer siden MALURTs storhedstid.

Falchen skruer nu op for energien omgivet af DÉT BAND, der med brødrene Lars og Troels Skjærbæk, Peter Dombernowsky og Mikkel Damgaard regnes for ét af landets allerstærkeste rockbands.

Koncerten i Skovdalen vil byde på en Michael Falch og et gnistrende rockband, der leverer et heftigt og moderne rockshow, der også inkluderet alle de største hits som ’Mød mig i mørket’, ’Superlove’, ’I et land uden høje bjerge’, ’Sommer på vej’ og ’Den eneste i verden’.

 

Lis Sørensen
Lis Sørensen er stadig på toppen. Skråen (og alle andre spillesteder) melder udsolgt når hun kommer på besøg med sine eviggyldige sange der bliver ved med at lyde friske og vedkommende. 

Hun har sunget i Shit & Chanel, Ane Linnet Band og er også kendt for sit samarbejde med Sebastian som gav hende sangen "Stille før storm".  I 1983 sprang hun ud som solist med albummet "Himlen ned på jorden" og hun har tilføjet sange som "Tæt på Ækvator", "Verden er i farver" og "Mine øjne de skal se" til den danske sangskat. Det er sange der har samlet  publikum på tværs af generationer.

 

 

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 245,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Lokal opvarmning: kl. 19.30

Koncerten starter: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan