Maroon 5: Red Pill Blues Tour

Herunder giver vi dig nogle tips og praktiske informationer, så din aften kan blive så god som overhovedet muligt. Del gerne informationer med din(e) ledsager(e).

Se pladsoversigt her

 

Kom i god tid!

Vi er mange mennesker, der skal til koncert denne aften, og du skal være opmærksom på, at det måske kan tage 45-60 minutter eller længere at komme ind.  Så for at undgå at gå glip af musikken opfordrer vi alle til at møde op i god tid. 

Hav din billet klar til scanning enten på papir eller på telefon – der kan være dårlig forbindelse på koncertpladsen, så HUSK at downloade billetten.

 

Indgangene til pladsen åbnes kl. 17.30. 

Musikken starter ca. kl. 19 – DJ – Sigrid – Maroon 5.

Koncerten forventes at være færdigt ca. kl. 22.30.

 

Indgang:

Der vil kun være indgang til koncertpladsen fra Mølleparkvej lige efter Aalborg Zoo. Der vil være en samlet indgang med 8 sluser (se nedenstående kort over pladsen).

For adgang til golden circle se igen nedenstående tegning. Det vil være tydeligt skiltet på koncertpladsen, hvor indgangene er.

 

PRAKTISK INFO 

 

Dankort/hæveautomat:

Alle gæster opfordres til at medbringe kontanter for at lette køerne ved barerne, det er dog muligt at betale med dankort. Der er desværre ikke mulighed for at hæve penge i Mølleparken og det er ikke muligt at betale med MobilePay.

 

Billetkontor:

Der vil være en billetvogn i forbindelse med indgangen til koncertpladsen.

 

Samaritter:

I nøds- og skadestilfælde vil der være førstehjælp til stede på pladsen under hele showet. Kontakt personalet, hvis du skulle få brug for hjælp.

 

Billetkontrol:

Alle billetter vil blive scannet ved indgangen til pladsen, hvor der også vil være visitering. Det er ikke muligt at forlade koncertpladsen og komme ind igen.

 

Mad og drikke:

Der er mulighed for at købe let mad, snack og drikkevarer på pladsen.

 

Det er ikke tilladt at medbringe:

Fyrværkeri, våben (herunder peberspray), større kameraer, videoudstyr (herunder GoPro), lydoptagere, selfiesticks, iPads, laserpenne, bannere, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballage underordnet), madvarer, kufferter, store tasker og rygsække. Der vil IKKE være mulighed for at opbevare disse genstande hvis medbragt.

 

Sikkerhed:

Sikkerhed har altid været vores højeste prioritet, og det er det vedvarende. Sikkerhedspersonale er standard ved alle vores koncerter, og de er der for din sikkerhed og til hjælp og assistance for alle koncertgæster. 

Vi beder om at du som publikum ikke medbringer unødvendige genstande, og at du hjælper vores personale med at gøre ind- og udgang så gnidningsløs som muligt. 

 

Store tasker, kufferter og rygsække må ikke medbringes. Der er ikke garderobe eller anden mulighed for at få opbevaret tøj, tasker eller andet på pladsen eller ved indgangen.

 

Vi opfordrer ligeledes alle til at passe på hinanden, og til at holde øje med alt hvad der kan give anledning til bekymring, og undgå at skabe panik og utryghed.

 

 

TRANSPORT TIL OG FRA MØLLEPARKEN

 

Det er ikke muligt at parkere ved Mølleparken eller tage offentlige transportmidler direkte til indgangen. Nedenfor har vi listet nogle gode råd til transport til og fra koncerten.

 

Adresse:

Vælg punktet Mølleparken, 9000 Aalborg i Google maps.

eller Mølleparkvej 66, 9000 Aalborg

 

Parkering:

Det er ikke muligt at parkere ved Mølleparken. Vi henviser derfor til følgende parkeringspladser:

Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Kennedy Arkaden, J. F. Kennedys Plads 1, 9000 Aalborg – indkørsel fra Østre Alle

Aalborg City Campus, Kielersvej 11, 9000 Aalborg

Fra disse parkeringspladser er der ca. 10 min. gang til koncertpladsen.

Vi henviser endvidere til Aalborg Citys parkerings app (Aalborg City), hvis ovenstående pladser skulle være optagede. Appen kan hentes i App Store og Google Play. 

 

Tog:

Hvis du ankommer til Aalborg med tog, er der ca. 10 minutters gang fra banegården til Mølleparken. Vi opfordrer alle gæster, som ankommer med tog til at gå til Mølleparken via Kildeparken.

 

Bus:

Nordjyllands Trafikselskab har flere stoppesteder i nærheden af Mølleparken. Benyt Rejseplanen.dk for at orientere dig om mulighederne.

 

 

 

Over en weekend i slutningen af august sidste år blev koncerten med den amerikanske supergruppe Maroon 5 udsolgt – 16.000 billetter kom på danske og skandinaviske hænder. Nu er der kommet en mulighed for de, som ikke fik en billet i første omgang.

I denne uge kom der så mange tekniske specifikationer fra Maroon 5’s management, at arrangøren turde sætte de sidste godt 1000 billetter i salg.

Koncertpladsen har fra start været godkendt til lidt flere publikummer, men da det er den første koncert på Europa Touren Red Pill Blues Tour og koncerten som eneste sted er udendørs i Mølleparken i Aalborg, har der været nogle andre forhold at tage hensyn til i denne planlægning end hos de andre store europæiske spillesteder.

Den amerikanske grammyvindende popgruppe Maroon 5 giver koncert i Mølleparken i Aalborg, som det eneste sted i Skandinavien og det første sted i Europa på deres nye Red Pill Blues Tour.

På den nye turné får Maroon 5 følge af den norske hitmager Sigrid, der er special guest, og er med hele vejen rundt, når turnéen udover Danmark fører dem til Tyskland, Polen, Frankrig, Tjekkiet og Holland.

Lige nu hitter Maroon 5 verden over med den nye single ’Girls Like You’ feat. Cardi B, der pt. har over 668 mio. views på YouTube. Før det spillede ’What Lovers Do’ overalt, og i 2011 lagde de hele verden ned med megahittet ’Moves Like Jagger’ sammen med Christina Aguilera.

Faktisk har Maroon 5 leveret det ene hit efter det andet siden 2003, hvor de udkom med den første hitsingle ’Harder to Breathe’. Derefter fulgte kæmpehits som ’This Love’, ’She Will Be Loved’, ’Makes Me Wonder’, ’Sugar’ og mange, mange flere.

Med over 20 mio. solgte albums, 48 mio. solgte singler, over 20 top 10 hits på den amerikanske hitliste og tre Grammys i ryggen, har Maroon 5 cementeret sig som “den mest succesfulde gruppe i historien på Billboard Hot 100”.

Forsangeren i Maroon 5, 39-årige Adam Levine, er desuden kendt som både soloartist, skuespiller og dommer i den amerikanske version af talentprogrammet The Voice. Han blev tildelt en plads på Hollywoods Walk of Fame i 2017.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Golden Circle 795,00 kr

Ståpladser 595,00 kr


Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 17.30

Koncert: kl. 19.00

Arrangør: Open Air