Magtens Korridorer

Support: Bite The Bullet

NYT ALBUM – ‘Halvt til Helt’
Hvordan mon et døgn ser ud for Magtens Korridorer, et af Danmarks bedste og mest rutinerede rockbands?
Svaret kan man finde på gruppens syvende studiealbum, Halvt til Helt, hvor de varierede og lækkert lydende sange bevæger sig gennem 24 timer fra morgen til morgen for nogle navnløse personer i en by, der får lov at forblive anonym.
En tematisk udfordring eller et dogme, Magtens Korridorer selv fandt på en tilfældig dag i turnebussen. Og som nu er blevet til en usædvanlig helstøbt og inspireret enhed af 11 friske og forskellige sange, produceret af henholdsvis Søren Mikkelsen, Jacob Hansen og bandet selv.

STADIG STOR SPILLEGLÆDE
Godt 20 år inde i en karriere, der har formet sig som en stødt og rolig optur, siden gennembruddet med Lorteparforhold fra albummet Friværdi kom i 2005. Siden da har Magtens Korridorer igen og igen turneret land og rige tyndt og samlet en enorm erfaring til sig.

Til trods for de mange år og de mange koncerter, er glæden og inspirationen intakt i bandet.
- At være med i det her orkester er som at sætte sig ind i et tog og køre for eksempel til Hamburg. Man skal hverken slå græs eller andre ting undervejs. Man kan lige så godt bare nyde turen, tage det som det kommer og få en fest. Det gør vi så, som Johan G. Olsen udtrykker det.
Med Halvt til Helt kan den store, loyale fanskare stemple ind til en ny rejse med det hårdt arbejdende hold, som til trods for titlen har leveret endnu en serie helhjertede danske rocksange, lige til at tage til sig og synge med på.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Magtens Korridorer er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Magtens Korridorer.

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 300,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbnes kl. 19.00

Koncert kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan