Luftens Helte

Sange fra film som blandt andre Løvernes Konge, Herkules, Skønheden og Udyret, Aristocats, Vaiana og Tarzan vækkes til live, når Luftens Helte indtager Skråen d. 7. december! 

Det er en musikalsk oplevelse i absolut særklasse, når Luftens Heltespiller op til fest med de velkendte og elskede sange fra de største tegnefilm gennem tiden, og til koncerten i december vil Luftens Helte også krydre sætlisten med både store og skæve julehits.

Det store band har spillet for fulde huse flere steder i Danmark – og nu er tiden nået til at sætte gang i julefesten i landets kulturhuse og spillesteder og til december skruer Luftens Helte godt og grundigt op for julemagien og festen i Aalborg.

Luftens Helte består af en energisk rytmegruppe, en sprudlende blæser- og strygersektion, samt hele tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de folkekære tegnefilm. 

Luftens Helte er lyden af nostalgi, kærlighed og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

12/12/20 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 215,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan