Love Shop

Love Shop har netop offentliggjort, at de den 8. marts udgiver deres 12. studiealbum, Brænder boksen med smukke ting. Et album, der udkommer to år efter Risiko, der fik flotte anmeldelser, blandt andet i GAFFA, hvor det også endte på listen over årets 10 bedste danske album ifølge GAFFAs skribenter.

 

Denne gang er hele bandet blevet inddraget i indspilningens grundfase og formgivning, dels for at prøve noget nyt, dels for at give albummet et mere bandpræget udtryk, noget kendere ifølge gruppens pladeselskab A:larm Music straks vil kunne høre.

Gruppens sanger, sangskriver og eneste oprindelige medlem Jens Unmack udtaler i en pressemeddelelse:

– Med så mange albums bag os har vi efterhånden en sjældent lang bandhistorie, som er inspirerende at spille ud fra. Med seneste album oplevede vi et foreløbigt højdepunkt i Love Shops nyere historie, og mange andre havde nok i den situation trukket en pause og set situationen an. Men sådan er temperamentet ikke i det her band. Jeg har selv en baggrund med artister, der er vokset gennem hyppige, regelmæssige udgivelser, og som derfor har kunnet udvikle sig og spejle tiden sammen med sine lyttere. Og det er sådan, jeg bedst kan lide det. Så vi har taget udfordringen op og står nu her klar igen. Jeg tror aldrig, jeg har arbejdet så intenst med sangene til et album som på dette nye. Ikke fordi de kom svært, men fordi målet var at komme videre uden tomme ord eller musikalsk dødvægt i bagagen. Så mange skitser blev lavet og forstødt, før de rigtige sange kom og lagde sig på plads. På den måde giver det nye album kun god mening i forhold til det erklærede løfte, Risiko gav: Aldrig træt, aldrig mæt. Vi skal videre nu. Brænder boksen med smukke ting er lyden af Love Shop 2019.

Love Shop debuterede i 1990 med et album, der bar samme årstal som titel, og som indeholdt hittet "En nat bliver det sommer". De udgav syv album, men gik på pause i 2004, og Jens Unmack udgav tre soloplader i årene 2005-2009. I 2008 omkom guitarist Hilmer Hassig på tragisk vis ved en trafikulykke, 48 år gammel. Han blev året efter mindet ved en hyldestkoncert i Vega, der var medvirkende til, at gruppen gik sammen igen, og i 2010 udgav de comebackalbummet Frelsens Hær. Året efter døde bandets mundharpespiller Henrik Hall på lige så tragisk vis af kræft, 62 år gammel, og siden har gruppen fortsat med Jens Unmack som eneste officielle medlem, hvor de har udsendt yderligere tre album, der altså snart bliver fulgt af et fjerde. I studiet og live bliver Unmack bakket op af en fast gruppe musikere alias Mika Vandborg (guitar), Mikkel Damgaard (keyboard) og Thomas Duus (trommer), mens bassen i perioder er blevet betjent af Thomas Risell, andre gange af Nis Tyrrestrup.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 230,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00 

Salsplan

Se salsplan