Lis Sørensen

med band

Lis Sørensen er en af Danmarks mest eftertragtede sangerinder!

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre fra forårets anmelderroste album ’Bedre Tider’. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Foråret 2017 var totalt udsolgt, og hele sommeren trak den populære sangerinde store publikumsskarer. Nu er Lis Sørensen klar til at indtage scenerne i Foråret og Efteråret 2018, og med sig bringer hun en af Danmarks stærkeste bandopsætninger: 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Lis Sørensen er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Lis Sørensen.
Katrine Schmidt 18/06/19

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 300,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

 

Salsplan

Se salsplan