Lars Lilholt Band

Det er med stor tristhed og beklagelse, at vi må meddele, at Skovrock 2020 aflyses denne sommer. Dette sker naturligvis på baggrund af statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag d. 6. april, hvor det blev fastslået, at det til og med august ikke er tilladt at gennemføre store forsamlinger.

Denne meddelelse har vores fulde respekt, og da vi naturligvis ikke ønsker at sætte gæster, artister, medarbejdere og frivilliges sikkerhed på spil. Vi må alle være ansvarlige i denne situation og stå sammen – bare hver for sig.

Vi arbejder på at få et overblik over denne uoverskuelige og uventede situation, og vi er i en tæt dialog med alle vores samarbejdspartnere. Vi er godt klar over, at den overordnede situation også er smertelig og vil få store konsekvenser for alle bands – og føler med hver og en af jer.

Vi kommer også til at skuffe de mange velgørende formål der dermed må undvære et millionbeløb til deres aktiviteter.
Sidste år modtog 19 lokale sportklubber og kulturforeninger og Kirkens Korshær og Folkekirkens Nødhjælp tilsammen 2,3 mill. kr.

Vi havde glædet os til endnu en fantastisk sommer med alle jer (som vi virkelig savner!), men de mange oplevelser må vi have til gode.

Til alle jer som allerede har købt billetter til Skovrock 2020: vi offentliggør snarest, hvordan situationen omkring allerede-købte billetter vil blive håndteret. Vi takker på forhånd for forståelsen og tålmodigheden.

Vi glæder os til at se jer alle igen – men indtil det sker; pas godt på jer selv og hinanden.

- På vegne af alle på Skråen og Skråens Venner

Vi ser rigtig meget frem til at se Jer alle i 2021


LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..og igen i 2020 vil Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark.
Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillende maskine, vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer ”ud over kanten” og skabe en fest af de store. 

 

Der var rekordmange publikummer til koncerten i Skovdalen sidste år. En fantastisk bedrift der helt sikket skyldes at Lars Lilholt Band altid leverer en enestående og medrivende koncert, men også at Lars Lilholt Band aldrig er stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet. 

 

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog  som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian ! 

Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

07/08/20 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 250,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åber: kl. 18.30

Koncerten starter: kl. 20.00

 

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.

 

Arrangør: RIM

Salsplan

Se salsplan