La Soirée

Australsk/engelske LA SOIREE har sagt ja til, at komme til Aalborg for 3. gang med premieren på deres helt nye show.

Da LA SOIREE besøgte Aalborg sidste år, præsenterede de en helt fantastisk aften med deres unikke cocktail af cabaret, moderne variete, komik, burlesque og moderne cirkus for voksne. Et prisvindende show i absolut verdensklasse med en række af de varmeste nye unge artister og performere.

Og nu kommer de så igen, og vel at mærke med et helt nyt og lige så fantastisk show, og i lighed med sidste år foregår det i et af verdens flotteste og mest stemningsfulde showtelte, spejlteltet PARADISO der opstilles på Teglgårds Plads ved Nordkraft. 

La Soirée’s verdensberømte instruktør australske Brett Haylock fortæller, at La Soiree ellers kun optræder i millionbyer som London og Sydney. Men at de holder rigtig meget af Aalborgs charme og afslappede stemning, og af samarbejdet med Skråen.

Besøget i Aalborg er samtidig en god mulighed for, at gennemspille og finpudse showet , inden det flytter videre til bl.a. London og Australien. Dermed får Aalborg faktisk igen i år Verdenspremieren på La Soiree’s nye show.

Hvis du oplevede La Soiree i 2016 eller i 2015, ved du allerede hvad der er i vente: en aften med fantastiske og forbløffende oplevelser, kuldegysninger, chok, hysteriske grin og ting du slet ikke vidste var mulige. BRETT HAYLOCK instruktør, og det øvrige hold bag La Soiree modtog i 2015 en af de mest prestigefyldte internationale priser “Best Entertainment 2015” ved Laurence Olivier Awards i Royal Opera House i London. Brett Haylock lover, at vi kan glæde os til et mix af de hotteste nye unge artister, komikere og sangere, krydret med et par populære gensyn fra 2015 og 2016, bl.a.:

 ENGLISH GENTS - sidste års imponerende akrobatikduo vender tilbage i en ny konstellation.

 Amerikanske AMY G er en legende. Komiker, musiker og showgirl. På skøjter, med ukulele, og mest forbløffende med en kazoo.

Den dynamisk svensk duo DAVID & FOFO’s evner med bordtennisbolde har fascineret publikum kloden over, ikke mindst i Circus Cirkör. Med magt, skønhed og sensualitet inviterer disse stjerner i den europæiske cirkusverden dig til at følge dem på scenen såvel som op i luften som duo og i solo-numre.

MELANIE CHY, tredje generations artist af schweizisk, italiensk og kinesisk afstamning, der har forbløffet publikum over hele kloden med hendes kombination af en  kampmesters mentale strenghed, en olympisk gymnasts smidighed og en moderne dansers præstation, i en håndbalancering der får publikum til at tabe underkæberne.

YAMMEL RODRIGUES Mexico. Luftartist, danser, model og cirkusdronning, blander cirkus og dans med sensualitet og skønhed.

HAMISH McCANN – fantastisk pole act

SYMONÉ – energifyldt cirkus og cabaret artist i en sensationel hula hoop performance.

SANDEEP KALE – indisk luftartist i verdensklasse

RAJESH AMRALE  - ekstrem farlig indisk pole-act der gav dommerne åndenød ved finalen i Talent Indien

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

A pladser inkl. spisning tor - lør 525,00 kr

A pladser tor - lør 325,00 kr

A pladser tir - ons 295,00 kr


Sted

spejltelt

Tidsplan

Dørene åbnes: 18.30

Spisning. 18.30

Døre kun show: 19.30

Show: 20.00