La Soirée

Migogaalborg:

"Vi kan kun være enige med den bemærkning vores svært begejstrede sidekammerat kom med, da vi forlod magien i teltet til fordel for Aalborgs kølige aftenluft:

“Det var et af de sjoveste shows, jeg nogensinde har været til.”

Vi er ikke tvivl: La Soirée er verdensklasse underholdning!"

 

 

Det fantastiske, prisbelønnede, spektakulære, uimodståelige og vanvittig morsomme show La Soirée har igen verdenspremiere på deres show i Aalborg.

Det er showets producer og instruktør Brett Haylock, som er garant for topkvalitets underholdning, og igen i 2019 vil han sammensætte et hold af de bedste artister, akrobater, jonglører, komikere, sangere fra hele verden, som til august 2019 vil stå klar på den lille runde cabaret scene i midten af det smukke spejltelt.

Vi kan allerede nu løfte en lille flig af programmet. 

For første gang i Danmark direkte fra Las Vegas DAREDEVIL CHICKEN CLUB der leverer rå, slapstic comedy. Skråen oplevede dem ved et show sidste år i London, og siden har de stået allerøverst på vores ønskeseddel. Deres ægteskabelige unoder med bl.a. jonglering af bananstumper gav i bogstavelig forstand mavekrampe af grin - det er sjovt, det er vanvittigt og det er ikke for børn.

Sidste års hovednavn i Zirkus Nemo canadiske CABARET DECADANCE, har også stået øverst på vores ønskeseddel med deres helt unikke, frække og vildt sjove dukkeshow, hvor dukkeførerne er lige så iøjnefaldende og forførende som de fantastiske menneskestore dukker.

Russisk/tyske JEWELS GOOD er en livlig blanding af usædvanlige stunts som slugning af et stort sværd, komedie, magi og en dejlig karismatisk personlighed. Glæd dig til en frisk tilgang til performancekunst af "dronningen af ​​uventede præsentationer".

Amerikanske WILL UNDERWOOD kombinerer skødesløs lethed med kontrolleret kaos når han sidder højt over det hele. Han ophæver tyngdekraften når han falder, klatrer og drejer på en enkelt lodret stang.

Australske BEN LEWIS får med utrolig styrke og smidighed alle, ikke mindst det kvindelige publikum, til at tabe underkæben med hans flirtende erotiske opvisning i luftbånd højt over publikum.

Ligeledes australske CARLA LIPPIS er en strålende sanger og entertainer. Sammen med hendes mand guitaristen Geoff Crowther byder hun på rå late night rock'n'roll som et møde mellem Iggy Pop og Nancy Sinatra.

 

Der kan tilkøbes menu til hver forestilling

Menu 1
Let anretning på tallerken
Parmaskinke anrettet med frisk tomat, frisk mozzarellaost og pesto
Røget laks på rugbrødschips, pyntet med kapers, rødløg og ricottaost
Mortadella rullet om frisk avocado og cherrytomat
Italiensk salami pyntet med semisoltørret tomat og cornichoner
Variation af oliven

Menu 2
Let anretning på tallerken & Lasagne med salat og brød

Menu 3
Lasagne med salat og brød

 

OBS! VEGANER/VEGETAR:

Det er muligt at erstatte lasagnen med en veganerudgaver. Ønsker du dette, skal du blot købe menu 3 og herefter sende en mail til billetsalg@skraaen.dk, hvori du oplyser antal og hvilken dato, der er tale om.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

A pladser 325,00 kr

B pladser 245,00 kr

Forpremiere 195,00 kr

Forpremiere, studerende 145,00 kr

Menu 1, tilkøb 99,00 kr

Menu 2, tilkøb 189,00 kr

Menu 3, tilkøb 99,00 kr


Sted

spejltelt

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Show: kl. 20.00

 

Gyldigt studiekort skal medbringes til billetter med studierabat

Menu billetter er kun gyldige sammen med entré billet

Salsplan

Se salsplan