L.O.C + MARWAN & EMIL STABIL

"Kun Én Aften"

 For første gang nogensinde er det lykkedes at samle tre generationer fra landets nummer ét leverandør af rap og hip hop, Aarhus V, til en turné der har fået titlen ”KUN ÉN AFTEN”.

L.O.C., Marwan og Emil Stabil rammer kun 9 spillesteder. 

Turnéen vil bl.a. byde på en tur ned i L.O.C. arkiverne, hvor man kan høre numre han aldrig har performet live før, album outtakes, ikke-udgivet materiale, B-sider og andre sjældenheder.

Dette efterår kunne L.O.C. fejre både 15 års dagen for sit debutalbum og udsendelsen af sin nyeste skive, dobbeltalbummet ”Anno XV”. Det gjorde han med grande bravour, albummet gik ind på en stensikker førsteplads på landets officielle hitliste, og efterfølgende drog rapperen på en pakket fire dages tour, der tog ham til arenaer i landets fire største byer. Her rappede han sig gennem 15 års materiale med sin største live-produktion til dato, og et maraton to-timers sæt bestående af sine største hits gennem årene 2001 – 2016.

Nu åbner Liam op for en helt anden koncertoplevelse. Arenaerne er erstattet med rigtige spillesteder og han har i stedet for de velkendte klassikere og chart-toppers, smedet en helt unik sætliste sammen, der har indstillet sigtekornet udelukkende på album tracks, sjældent spillede numre, album outtakes, demoer og godbidder fra arkivets gemmer. Med en næsten 20-årig rapkarriere bag sig, 10 albums, et hav af singler og EP’er, inviterer L.O.C. sine fans med på en roadtrip gennem et kalejdoskop af banging tracks, publikumsfavoritter og overraskelser fra arkivet.

Med på tour’en kommer rapperne Marwan og Emil Stabil, der begge, som Liam, er opvokset i Århus V. Marwan har længe været ét af landets mest respekterede rappere med sine trademark lige-på-og-rå fortæller-stil set fra en på én gang ghetto underdog- og mønsterbryder vinkel. Marwan startede med Pimp-A-Lot crewet helt tilbage i begyndelsen af 00’erne, et eksplosivt crew der trak på tunge referencer til især Texas rappen og down-south grupper som Geto Boys, Scarface og Devin the Dude. Marwan udsender nyt materiale i foråret 2017, og vil spille højdepunkter fra bagkataloget samt tracks som han ikke har optrådt med før i en tætpakket sætliste hvor de cementerer hvordan hiphop skal lyde.

Emil Stabil kickstartede sin karriere på Roskildes Camp scene i 2014 og samme år vendte han landet på hovedet med først ”Er det en Fugl” og derefter monsterhittet ”Allerede Is”. Emil har i løbet af sin korte karriere allerede været nomineret til hele 5 DMA priser, spillet på Iceland Airwaves, Øyanatt og hans selvbetitlede EP fra 2015 nærmer sig platinstatus. Via pladeselskabet Lil’ Label, som Emil til dagligt driver med rapkollegaerne Young Bong og Lil Producer, udsender han al sin musik. Han arbejder lige nu på sit længe ventede debutalbum produceret med samarbejdspartnerne Lil Producer og Pattersutter. Det første materiale fra det kommende album sendes på gaden primo 2017.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 245,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl.19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan