Nashville Nights

Tamra Rosanes, Blue Foley, Trick Savage, Terri Jo Box, Cheley Tackett og Stefan Mørk

Nashville Nights 

– en aften med nogle af de største sangskrivere i dansk og amerikansk countrymusik. Tamra Rosanes, Blue Foley, Trick Savage, m.fl. 

Nashville Nights bringer i efteråret store amerikanske og danske sangskrivere til Skråen I en intim og underholdende koncert med sangskrivning i fokus. 

Nashville Nights bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, og går ud på at invitere sangskrivere på scenen til at præsentere og fortælle om deres sange. 

Publikum får på den måde mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret uden indpakning og af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem. 

Denne aften kan du opleve:

Tamra Rosanes: Dansk-amerikanske Tamra Rosanes er kendt som Danmarks ukronede countrydronning. Siden 70’erne har hun stået på scenen med både andres og egne sange. 

Blue Foley: Grammynomineret sangskriver, som har skrevet mere end 100 sange, der er udgivet med etablerede såvel som upcoming artister. Blue Foley har bl.a. skrevet sange til kæmpe stjerner som Ashley McBryde og Angus Gill. 

Cheley Tackett: er en af Nashvilles mest hypede upcoming sangerinder/ sangskrivere og har vundet adskillige priser og sangskriverkonkurrencer allerede. ”One of the most soulful, powerful singers in the business” ifølge UKs førende countrymagasin. 

 

Terri Jo Box: er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church, Trisha Yearwood og Ashley McBryde. Terri Jo er desuden vært på en af Nashvilles hotteste songwriter rounds “The Freakshow” hver onsdag på et af de cooleste hangouts i byen, baren “The Local”. 

Trick Savage: Grammynomineret sangskriver født i Oklahoma, som han kalder ”ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og megastjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley, Trisha Yearwood og mange flere.. 

Stefan Mørk: Stefan Mørk har mere end 40 såkladte cuts på cv’et (udgivne sange). De seneste år har Stefan brugt mest af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få pitched sine sange til de helt store countrystjerner.

Køb billet

Dato

Tid

06/09/20 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 170,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00


Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan