Michael Falch & Dét Band

Forår i Brystet Tour 2021

BEMÆRK at koncerten kl. 20 er flyttet til kl. 21

Når Michael Falch & Dét Band i januar skal af sted på corona-sikker turné, bliver det med et nyt medlem af DÉT BAND. Signe Svendsen, som har en flot karriere som solist i egen ret, indtræder i bandet på vokal og guitar side om side med Lars Skjærbæk, Troels Skjærbæk, Peter Dombernowsky og #mikkeldamgaard. Michael Falch siger:
”Det er så smuk gestus af hende at sætte sin solokarriere på pause en tid for at hellige sig DÉT BAND, og Signe vil give koncerterne et helt nyt præg i forhold til tidligere. Vi har flere gange været gæster hos hinanden, så jeg ved, at hun lyder himmelsk også på mine sange.”

Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring, kunstnerisk såvel som kommercielt. Han har ikke tilladt rusten at få ro, efter at coronaen udsatte hans store reunion-turné med MALURT. Et nyt soloalbum udkommer 9. oktober - hans smukkeste nogensinde - forlyder det, og med DÉT BAND omkring sig tager han forskud på foråret og drager på en landsdækkende tur fra sidst i januar til 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

06/03/21 kl. 18:30 Ekstra

06/03/21 kl. 21:00

Pris

Unum. siddepladser 300,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

 

Salsplan

Se salsplan