MALURT

MALURT bliver gendannet. 
Danske rockelskere har drømt om det i umindelige tider, og nu sker det: “MALURT kører bandbussen ud af langtidsparkeringen”, røber gruppens frontmand Michael Falch. “Vi gør det i anledning af 40-året for vores debut med Kold Krig fra 1980, og det sker i form af en eksklusiv forårstur i 2020”, fortsætter Falchen. Der bliver tale om 8 venues, og billetterne kommer til salg fredag den 1. marts kl. 10. 

“Vi stiller op i Mød mig i Mørket-formationen”, oplyser Falch. Med
 Christian Arendt, Pete Repete, Peter Mors og Dia Nielsen og Michael Falch var det den udgave af bandet, der ved hundredevis af sveddryppende rockshows i årene frem til 1984 gjorde MALURT til et af landets største rocknavne. Det var også denne konstellation, som musikjournalisten Torben Bille og fotografen Søren Svendsen portrætterede i bogen om MALURT på turné, Når bare rocken ruller, fra 1983. 
Det er ikke mindst som live-act, at MALURT er gået over i dansk rockhistorie i ånden fra Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young. Det er også udelukkende som live-navn, at bandet vender tilbage i 2020, råt og uforfalsket og uden fifleri - det bliver den ægte vare. 

De senere år har vist en Michael Falch, som i eget navn har oplevet en fantastisk optur med en kreativitet uden sidestykke, overraskende udgivelser, udsolgte huse overalt, vitale koncerter såvel solo som med DÉT BAND. Nu overrasker han ved at sætte sin solokarriere på pause for at vende tilbage til udgangspunktet med MALURT. 

Om gendannelsen fortæller Falchen: “Vi fulgtes alle fem sammen til Parken, sidst The Rolling Stones var på besøg. Mens vi stod der, viste det sig, at vi kollektivt blev ramt af en brændende lyst til at mærke den der specielle MALURT-ånd igen. Vi spurgte hinanden, om vi gamle blodsbrødre mon kunne nå at realisere det, mens det stadig er tid, og alle mand er i fuld vigør? Og om alle så også var villige til at betale prisen for at komme helt op i omdrejninger igen og få det til at blive virkelighed. Det gav vi hinanden hånden på, og vi tillader os at tro på, at det også ville glæde mange andre derude.” 

MALURT-folkene er gået i intensiv træningslejr, og der bankes nu rust og trimmes både musikalsk og fysisk. Michael Falch vil i 2020 blive flankeret af guitaristen Christian “Kedde” Arendt, som han begyndte at spille sammen med som 13-årlig i Tønder, og som i 1977 hjalp Falch med at danne MALURT i Folkets Hus på Jagtvej 69 på Nørrebro. Den anden medstifter af bandet, Peter Mors, er naturligvis på trommer; bassisten er som altid Dia Nielsen, og tangenterne ligger selvfølgelig i hænderne på Pete Repete.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med MALURT er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til MALURT.

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 400,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan