Kippenberger

Support: Jonas Hammer (solo)

Tobias Kippenberger – frontmand for det danske rockband The Floor Is Made of Lava - udgav for første gang under eget navn i 2018 den anmelderroste debut EP ’Uden Hænder’ – en EP der for nyligt er blevet fulgt op af singlerne ’Katten Er Ude’ og ’Rød Viking Lang’ feat. Allan Olsen – som dermed markedede starten på det næste kapitel, og som løbende vil blive fulgt op af nye sange de næste måneder. Dette nye kapitel, leder hen imod Kippenbergers kommende debutalbum der udkommer senere år. Etalbum der har været længe undervejs, og somifølge ham selv er endt med det bedste han nogensinde har været med til at lave.

Tobias Kippenbergers nye solo-projekt kommer efter, at han i 2013 besluttede sig for at tage en pause med det ikoniske rockband The Floor Is Made of Lava. En pause der bundede i en trang til, at at træde et skridt ud af det musikalske cirkus og bruge sin energi på at blive voksen – det var tid til at lade drengerøven blive en voksen mand. Med voksenlivets sten i skoen og paper cuts i baggagen reflekterer Tobias Kippenberger over banklån, havefester og uforløste skæbner, som ham selv. For hvor skal suset og rusen komme fra, når hele hverdagen er skemalagt og pantsat? Hvordan presser man sine grænser med en skålfuld Haribo i favnen og Bonderøven i fjernsynet? 

Tobias Kippenberger er et klassisk eksempel på drengerøven, der blev voksen, men aldrig helt fandt sig til rette. En folkesygdom, en tidsånd. Én af Danmarks store stemmer, der efter fire års fravær nu er tilbage - klar til endnu en tur i manegen, og et nyt sprog at udfolde sig på. Kort sagt en mand med masser på hjerte.

JONAS HAMMER
Som sangskriver og producer i genrefeltet Protest-Pop, Art-Pop og Indie, udgav Jonas Hammer i marts 2018 sit første udspil som soloartist, EP’en "Persona". EP’en indfanger den lidenskab, ambition og personlighed, der kendetegner Jonas Hammer som kunstner.

Som live-artist er Jonas Hammer et rutineret og dybt professionelt act, der har publikums oplevelse som højeste prioritet. Siden udgivelsen af Persona er Jonas blevet kåret som ”Årets Gademusiker 2018” (Solist - juryprisen), optrådte som gæstesolist ved Tinderbox 2018, optrådte med band i ryggen ved SPOT Festival 2019 og på Heartland Festival 2019.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 135,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan