Johnny Madsen, Knud Møller & Henrik From - OBS koncerterne flyttes til 2021

Akustisk

På grund af COVID-19 har Madsen, Møller og From besluttet at flytte hele touren til 2021 og det gælder hermed også koncerterne på Skråen.

Koncerten den 19-11-20 flyttes til den 18-11-21
Koncerten den 20-11-20 flyttes til den 19-11-21

Den billet du har modtaget gælder automatisk til den nye dato, og derfor skal du blot møde op til arrangementet på den nye dato med den billet, du allerede har modtaget.


Hilsen fra Madsen, Møller og From
Så fik Covid19 også ram på vores tur. Øv!!

Grundet problemer med reglerne for vores yndlings-venues, antal personer i rummet osv. - samt at vi ikke kan tilbyde at spille 2 koncerter på 1 dag - bliver vi desværre nødt til at rykke turen 1 år frem i kalenderen, til efteråret 2021.

Derudover har vi en musiker der er bosat i Thailand.

Og det er vanskeligt at få et ja på om han må komme ud, samt især betingelserne for at han kan komme retur.

Han er småbørns-far, og kan ikke risikere op til 6 mdr. karantæne efter endt tur..
Og vi kan ikke undvære nogen af de 3 optrædende!!!

Beklager meget!Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten hos Salling eller i Skråens billetsalg, refunderes billetten i Skråens Billetsalg. Der er åbent mandag, onsdag og fredag kl. 15 – 17.

Vi refunderer billetter frem til 15. oktober 2020

Seneste udgivelse fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt”, som udsendtes sidst i September 2015. Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse og ”Godt Nyt” strøg direkte til tops på album salgslisten og bliver af alt og alle betegnet som det bedste Madsen album i mange år, indeholdende bl.a. de nye sange ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere” som allerede har bidt sig godt fast hos de fleste. Pressen tildelte hovedsageligt albummet ”Godt Nyt” 5 og 6 stjernede anmeldelser og overskrifter som ”Madsens mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen.

”Svært underholdende…”
Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2020 igen på landevejen - tilbage i ’stærkeste startopstilling’.

På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer ’sideman’ Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

18/11/21 kl. 20:00

19/11/21 kl. 20:00 Udsolgt

Pris

Unum. Siddepladser 375,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: 19:00

Koncert: 20:00

Salsplan

Se salsplan