Hjalmer

Support: Soels

Koncerten er flyttet til den 28. januar 2021
 
Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.
Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.
Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag og onsdag kl. 16 - 18 (se info om billetsalg her)
Billetter refunderes frem til den 1. maj


I anledningen af det nye album og i kølvandet på en fuldstændig udsolgt efterårstour, annoncerer Hjalmer nu en landsdækkende albumturné i 2020, der igen bringer Hjalmer til Skråen.

 

En ting er sikkert – Hjalmer ligger ikke på den lade side. I februar spillede han for fulde huse på landets spillesteder, og efterfølgende drog han på en lang sommerturné, som blandt andet bragte ham forbi Roskilde Festival og Smukfest. I efteråret var han på en stor duo-tour hvor han besøgte Skråen i november måned. 

Alt i mens er det lykkedes Hjalmer at finde tid til at færdiggøre sit debutalbum ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner" der udkom 8. november.

 

”Albummet består af sange om stor ensomhed og stor sorg, og følelsen af at sidde alene og ikke vide om man kan overskue at stå op igen næste dag. Sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Sange som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre.
Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med”.

 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

28/01/21 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 225,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan