Folkeklubben

Koncerten med Folkeklubben den 12. Marts 2021 på Skråen er flyttet til den 5. November 2021 kl. 20, Skråen, Royal Stage.

Både koncerten kl. 18.30 og kl. 21.00 flyttes til den 5. november kl. 20.00 (dørene åbnes kl. 19.00)
Allerede købte billetter gælder til den nye dato.

Koncerten med Folkeklubben den 5. november 2021 på Skråen, Royal Stage ændres efter ønske fra Folkeklubben til en stå koncert.

Der er altid faste siddepladser på tribunen i Royal Stage, om frit kan benyttes efter først til mølle princippet.

Hilsen fra Folkeklubben:
Der er nu kun kort tid til vores efterårsturné starter. Vi glæder os helt afsindigt til endelig at komme ud på landets spillesteder igen!

Hele turnéen, herunder koncerten på Skråen, Royal Stage, skulle oprindeligt have fundet sted i foråret 2021. Da vi planlagde turnéen var intentionen at koncerterne skulle afvikles for et stående publikum. Da vi satte dem i salg var dette dog umuliggjort af restriktionerne, og således måtte vi – som alle andre – rette ind og bede jer, gæster, om at sidde ned. I flere byer har det desuden været nødvendigt at lave to kortere koncerter, fremfor én lang (som vi plejer).

I dag står vi som bekendt et andet sted end da turnéen blev offentliggjort. Pandemien er, 7-9-13, snart fortid, og vi må igen mødes til stående koncerter – sådan som vi finder det mest hensigtsmæssigt for dén oplevelse vi gerne vil give.

 
 


Folkeklubben udsender 6. november 2020 deres femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ – opfølgeren til den kritikerroste ’Sort Tulipan’ som ved udgivelsen i 2018 indtog en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. Den nye plade behandler tiden som faktor – og om at vide, at hvis du virkelig se frem, må du se dig tilbage. I 2021 drager Folkeklubben, efter en historisk lang koncertpause, atter på en landsdækkende tour for at præsentere de nye sange såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

 

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

 

Børn Af Den Tabte Tid

At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben – der nu udsender nyt album, drager på turné og i det hele taget er aktivt tilstede i en hypermoderne nutid – har vandret lyslevende rundt i Danmark i 1987 – gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie og samfundsstrukturer – dét er, i følge bandet, en vild tanke:

 

”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid”,lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.  

 

Og netop tiden som faktor – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil; en plade som er skrevet på dén erfaring, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som dé skibe der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

 

Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at udsende sit 5. album på 9 år. Klar til at spille for hvem og hvor det er muligt, når bandet atter tager på landevejen i starten af det nye år. For netop det er Folkeklubbens DNA, og således synes titelsangens afslutningsreplik uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft: 

 

Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

05/11/21 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 325,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan