Faustix - Aflyst

Support: DJ Rack

Grundet usikkerhed om der kan afholdes indendørs arrangementer i sensommeren aflyser Faustix, i overensstemmelse med spillestederne, den planlagte indendørs turne og dermed også koncerten på Skråen den 11. September.
 
Billetter refunderes og har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.
Har du købt billetten hos Salling eller i Skråens billetsalg, refunderes billetten i Skråens Billetsalg. Vi har åbent mandag og onsdag kl. 16 – 18.
Faustix selv udtaler: Personlig udtalelse: Jeg blev så synderknust da jeg tilbage i marts måned måtte udskyde min indendørs tourné. Denne gang er det en blanding af frustrationer og sorg. Jeg havde ærligt talt regnet med at vores land var åbnet op i en sådan grad at vi kunne frit holde en koncert uden at vi skulle tænke over at man potentielt skulle sidde ned eller feste i afmærkede firkanter. Jeg håber og tror på en lysere fremtid for dansk musik og dansk musik kultur. Jeg er bestemt sikker på at 2021 bliver et bedre år.

Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan