Enilora & Asbjørn Glad

Songwriters Beachclub

Asbjørn Glad

Simpel engelsksproget folk rock hvori der findes stilfærdige passager med plads til det tekstlige og storladne øjeblikke, hvor kærligheden til rock-genren får frit løb helt ud i fingerspidserne. Der bliver sunget om det største og mindste i livet. Alt lige fra kærligheden og døden, til dagligdagens småtrivielle overvejelser og hyldester til de små glæder i livet. 

Simplicitet er hoveddogmet når Asbjørn skriver og fremfører sine sange, hvilket høres i de sparsomme og transparente arrangementer. I selskab med hans band, bliver sangene for alvor keret for, får ekstra dybde og bliver til velovervejede fremførelser af ærlige sange. 

 

ENILORA

Bag kunstnernavnet ENILORA står Karoline Stensen, en 22-årig skabende popartist fra Norge, bosat i Aalborg. Siden hun skrev sin første sang for under et år siden, har hun debuteret som soloartist, og er nu ved at producere sin debut EP i lag med Martin Buster, Morten Frost og Martin Korsgaard. Lyduniverset består af melankolsk elektropop, en følsom vokal og tekster inspireret af personlige oplevelser. Gennem hendes ærlige udtryk, ønsker ENILORA at skabe et spejl, vi som både individer og samfund kan genkende os i.   

Dato

Tid

21/07/21 kl. 21:00

Pris

Stå/sidde/ligge 0,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Koncert: kl. 21

Fri entré

Kom i god tid og få en god plads