Carl Emil Petersen

Koncerten på Skråen den 15. april 2021 er flyttet til den 5. november 2021 kl. 20.30.

Samtidig laves koncerten om til ståpladser.

Carl Emil Petersen - 10 år i rock og rul

Carl Emil Petersen brød igennem i 2011, da Ulige Numre lagde en måbende musikbranche ned og genstartede den dansksprogede rockbølge med nyklassikeren ‘København’. Sangen beskrev, med en personlig og poetisk lyrik, ungdommen i, og kærligheden til, hovedstaden.

Forventningerne til Carl Emil og bandet blev enorme, og sammenligningerne med de største sangskrivere herhjemme stod i kø. Carl Emil modtog som den yngste sangskriver til dato statens treårige arbejdslegat som 21 årig, med blot fem sange på CV’et.

Bandet toppede på det guld-sælgende album ‘Grand Prix’ fra 2015, hvor Carl Emil slog talentet fast med den tidsløse sang om frihed og solidaritet, ’Frit Land’. Albummet blev kåret til årets rockalbum og Carl Emil vandt prisen som “årets sangskriver” ved Danish Music Awards. ‘Frit Land’ blev for nylig optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.

Det vakte derfor forbløffelse, da Carl Emil opløste Ulige Numre på toppen i 2016 for at fortsætte karrieren i eget navn. Den blåøjede, unge romantiker fik sin ilddåb som soloartist på Roskilde Festivals enorme Arena scene, inden det kritikerroste debutalbum ‘Natradio’ udkom.

Med sit andet soloalbum 'Amager Forbrænding' voksede Carl Emil som soloartist. I titelsangen folder han, på syv minutter, overgangen fra ungdom til voksenliv ud. Med linjer som; ‘Du kan vente på, den dumper ned, eller acceptere at kærligheden ikke er et spil, du kan vinde mere’ beskriver han både sine egne og sin generations store spørgsmål.

I 2021 er det 10 år siden, Carl Emil debuterede med Ulige Numre. Siden er fulgt en lang række radiohits som “Blå”, “Halvnøgen”, “Liv Før Døden” og “Finale på et Filmset”, der har givet ham en åbenlys plads på den danske scene som flittigt turnérende rocksanger og storbypoet. Med sit karakteristiske greb om sproget har han skrevet sig ind som en af årtiets mest markante sangskrivere. Det markeres i 2021 med en eksklusiv bandturné under overskriften ’10 år i rock og rul’.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

05/11/21 kl. 20:30

Pris

Ståpladser 275,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.30

Koncert: kl. 20.30


 

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes. 

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken. 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan