Bryan Adams Tribute

Efter 10 år betegnes BRYAN ADAMS TRIBUTE som et af de bedste og mest autentiske tribute shows der findes, ikke kun i Danmark men også i udlandet. De fem nordjyske musikere har for alvor fået fat i publikum rundt omkring i Europa idet touren i 2019 er udvidet med både Schweiz og Østrig, og i jubilæumsåret 2020 skal bandet optræde i 5-6 lande udover Danmark.
BRYAN ADAMS TRIBUTE laver årets første show på Skråen, og fredag d. 7. og lørdag d. 8. Februar er bandet klar med hele 2 jubilæumskoncerter. 
”Vi håber på et veloplagt publikum, som er klar til Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do og de mange andre Adams klassikere” fortæller forsanger Claus Hassing.

Selvom det populære band spiller to aftener i træk på Skraaen skal man traditionen tro være hurtig med at købe billet i god tid, for BRYAN ADAMS TRIBUTE plejer at have udsolgt når de gæster hjemmebanen på Skråen.


Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Bryan Adams Tribute er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Bryan Adams Tribute.
Dine Isaksen 23/02/20

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 215,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan