Band Battle 2021 songwriter # 2

Koncert med Rikke Thomsen

HUSK CORONAPAS - ID OG MUNDBIND - læs her

Band Battle inviterer indenfor til en hyldest af nordjyske musiktalenter.
Denne aften dyster 5 songwritere om at komme videre til Band Battle semifinalen og i sidste ende titlen som ”Årets Nordjyske Songwriter 2021” samt præmier til en værdi af 80.000 kr., koncertoptrædender og videoproduktioner.

Denne aften kan du glæde dig til at opleve følgende nordjyske singer/songwriters på scenen: 

Nils Bourdon
Swallowbird
Vigga
Iben Neergaard
ENILORA

To songwritere går denne aften videre til semifinalen. Et dommerpanel vælger den ene finalist, mens publikum vælger det andet. Så mød op og stem på din favorit! 

Efterfølgende er der koncert med Rikke Thomsen som blev udnævnt som Årets Nordjyske Songwriter i 2013, dengang under navnet R. Noor

Rikkes finurlige og underspillede historiefortælling får naturligvis sin plads i centrum - ligesom sangenes sønderjyske lyrik altid har det. På forårstouren 2021 bliver publikum præsenteret for en række nye sange, samt sange fra Rikkes bagkatalog. Begge vil iklædes et melankolsk, ærligt og stærkt musikalsk tæppe af pop/folk og americana.
Med sit band i ryggen, vil det give Rikke frit spil til yderligere at vise hendes håndværk som guitarist. I vil på denne band-tour derfor opleve hende både med den velkendte westernguitar og hendes arsenal af el-guitarer. Mon ikke sidstnævnte vil bide fra sig?”

Band Battle er skabt i samarbejde med sponsorer og partnerne; Skråen i Nordkraft, Royal Unibrew, KORMA, ANR, Dansk Musiker Forbund, DOK Studio og Den Rytmiske i Nordkraft.

Køb billet

Dato

Tid

14/05/21 kl. 19:00

Pris

Unum. siddepladser 95,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncert: kl. 19.00