Band Battle 2021 bands # 1

Koncert med Aztek

HUSK CORONAPAS - ID OG MUNDBIND - læs her

Band Battle inviterer indenfor til en hyldest af nordjyske musiktalenter.
Denne aften dyster 5 artister om at komme videre til Band Battle semifinalen og i sidste ende titlen som ”Årets Nordjyske Live Band 2021” samt præmier til en værdi af 80.000 kr., koncertoptrædender og videoproduktioner.

Denne aften kan du glæde dig til at opleve følgende nordjyske bands på scenen: 

Danefae
Christian Høgh
Telus
Eggheads
Pops

To bands går denne aften videre til semifinalen. Et dommerpanel vælger den ene finalist, mens publikum vælger det andet. Så mød op og stem på din favorit! 

Efterfølgende er der koncert med Aztek som deltog i Band Battle 2017. Det jyske alternative rockband Aztek er et efterhånden velkendt navn i rockens vækstlag. Bandet har igennem flere år spillet mange af landets små- og mellemstore scener og har derigennem opnået et ry som et yderst velspillende og seværdigt liveband. Kvintettens lydunivers indbyder til eftertanke og indlevelse, men bærer stadig præg af rockens indgroede, uafrystelige vildskab med plads til både grandiose energiudladninger og fredfyldte, harmoniske åndehuller.

Band Battle er skabt i samarbejde med sponsorer og partnerne; Skråen i Nordkraft, Royal Unibrew, KORMA, ANR, Dansk Musiker Forbund, DOK Studio og Den Rytmiske i Nordkraft.

Køb billet

Dato

Tid

11/05/21 kl. 19:00

Pris

Unum. siddepladser 95,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 18.30

Koncert: kl. 19.00