Allan Olsen Solo

Support: Per Vers

40 års jubilæum for en havkat

 

I 1981 sad Allan Olsen og legede med tanken: måske man kunne leve af at spille musik? En håbløs tanke medmindre man var både ung og naiv.

 

Heldigvis var Olsen begge dele, og hér 40 år senere har han aldrig bestilt andet end at skrive sange og spille dem for folk.

Det vil vi fejre med en meget n 40-års jubilæums-turné i efteråret 2021. 

Allan Olsen har karrieren igennem stå- et lidt som en enlig havkat i hyttefadet af danske sangskrivere såvel i form som i indhold. Når man lytter til hans store sangproduktion, kan det næsten virke som om, han konsekvent har skrevet og sunget om alt dét, kollegaerne aldrig synger om.

Hvis det er tilfældet, har det ifølge 40- års-jubilaren dog ikke været tilsigtet: 

Jeg har sådan set bare valgt at skrive om ALT, for jeg kan ikke komme i tanke om noget, man ikke kan skrive om. - Fallerede boksere, paranoide fri- sører, perverse stoddere, tiggere, freaks, og om en ko der hallucinerer. Sådanne sager nder jeg nu en gang sjovere at skrive om, end ’ hende der er gået fra ham’ -banaliteterne... 

Det er blevet til i alt 19 pladeudgivelser gennem de første 40 år, hvoraf de fem har vundet Grammy’er / Music Awards. 

Vi vil fejre Allan Olsens 40-års jubilæum med en turné ud til landets største spillesteder og koncerthuse, hvor jubilaren vil præsentere et bredt udsnit af sit store bagkatalog. 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 325,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Musikkenstarter: kl. 20.00

Salget starter 16. november kl. 10

 

Salsplan

Se salsplan